Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 26-Οκτ-2021 10:00

  Το νέο και ανταγωνιστικό μοντέλο franchise της chillbox

  Το νέο και ανταγωνιστικό μοντέλο franchise της chillbox
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο κλάδος της εστίασης δέχθηκε από τα ισχυρότερα χτυπήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19, με τις επιχειρήσεις του χώρου να αντιμετωπίζουν μια δύσκολη και διαφορετική πραγματικότητα, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα προβλεψιμότητας.

  Εντούτοις επιχειρήσεις καλά προετοιμασμένες πήραν ρίσκα ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες. Αυτό ακριβώς έκανε και η chillbox μέσα στο 2021 που προχώρησε σε μία στρατηγικής σημασίας ανανέωση του concept και της επικοινωνίας της, καταφέρνοντας να τονώσει την εικόνα της και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.  

  Νέος σχεδιασμός και ποικιλία

  Η νέα προϊοντική γκάμα, προσεκτικά σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών, ξεχωρίζει για την ποικιλία, την πρωτοτυπία και την ποιότητά των γεύσεών της, ενώ διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό γαρνιρισμάτων που μπορεί να βρει κανείς σε ένα κατάστημα παγωτού. 

  Ο νέος σχεδιασμός των καταστημάτων, αποπνέει μία πιο νεανική αισθητική, φέρνοντας στο επίκεντρο την ανανεωμένη γκάμα προϊόντων και ενισχύοντας έτσι την εμπειρία του καταναλωτή, ο οποίος καλείται να φτιάξει μόνος του τη δημιουργία του, κάτι το οποίο είναι μοναδικό στην ελληνική αγορά και αποτελεί και το χαρακτηριστικό, διαφοροποιό στοιχείο της αλυσίδας. 

  Επανασχεδιασμός του franchise

  Παράλληλα, ο επανασχεδιασμός του πακέτου franchise, χωρίς royalties και entry fees, με εγγυημένο food cost και με επίκεντρο τη μακροχρόνια ευημερία του franchisee, τo καθιστά από τα πιο ανταγωνιστικά και ευέλικτα πακέτα franchise στην αγορά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε άτομα που διαθέτουν ένα σχετικά μικρό επιχειρηματικό κεφάλαιο να επενδύσουν σε ένα ασφαλές σχήμα.   

  Η αλυσίδα εξάλλου μετρά 10 χρόνια στην αγορά κι έφερε πρώτη την τάση του frozen yogurt στην Ελλάδα 

  Τα προϊόντα 

  Τα προϊόντα παρασκευάζονται από αγνά και φρέσκα υλικά, όπως φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και πραγματικά φρούτα, χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χημικών συστατικών. Κάθε προϊόν μας έχει τη δική του αποκλειστική συνταγή, η οποία είναι αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας και δοκιμών από έμπειρους γευσιγνώστες, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις τάσεις και τις προτιμήσεις της αγοράς.

   

  Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων είναι:

  - Το παγωμένο γιαούρτι 

  - Τα παγωτά 

  - Τα γλυκά 

  - Τα γαρνιρίσματα 

  - Τα ροφήματα 

  δίνοντας τη δυνατότητα στο κατάστημα να λειτουργεί όλο τον χρόνο. 

  Chillbox

  Γιατί chillbox; 

  Γιατί είναι ένα ολοκληρωμένο, επικερδές και δυναμικό μοντέλο που εξασφαλίζει ένα σταθερό food cost, στηρίζεται σε μία μάρκα που είναι αναγνωρίσιμη από τον τελικό καταναλωτή, ενώ παράλληλα παρέχει:

  -Υψηλή ποιότητα προϊόντων, με χρήση αγνών ελληνικών πρώτων υλών, όπως φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και πραγματικά φρούτα. 

  -Χαμηλό κόστος επένδυσης, χωρίς royalties και με χαμηλά λειτουργικά κόστη. 

  -Σχεδιασμό εξατομικευμένου business plan, που λαμβάνει υπόψη της ιδιαιτερότητες της περιοχής και τις ανάγκες του υποψήφιου επενδυτή.

  -Εξατομικευμένο σχέδιο καταστήματος και επίβλεψη της κατασκευής από το τεχνικό τμήμα  

  -Συνεχή υποστήριξη marketing, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της τοπικής αγοράς  

  -Συνεχή εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού του καταστήματος  

  -Αποκλειστικότητα περιοχής   

  Chillbox (οχι για χρήση)

  Διαρκής επέκταση του δικτύου

  Τα αποτελέσματα από την πλήρη ανανέωση της αλυσίδας μέσα σε μία δύσκολη χρονιά είναι ήδη εμφανή. Κατόρθωσε όχι απλώς να συνεχίσει τη λειτουργία της, αλλά και να αναπτυχθεί περαιτέρω προσθέτοντας 8 νέα καταστήματα στο δυναμικό της, αγγίζοντας έτσι τα 60 καταστήματα (47 στην Ελλάδα και 13 στο εξωτερικό). 

  Οι αιτήσεις για νέα καταστήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μελετώνται στρατηγικά από τη διοίκηση της εταιρίας, που θέλει να κάνει προσεκτικά σχεδιασμένες κινήσεις.  

  Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε ένας από τους συνεργάτες της chillbox μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 

  e-mail: info@chillbox.gr  | τηλ: 210 6628464

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ