Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Οκτ-2021 11:40

  Και για το 2021 "πιο ψηφιακή εταιρεία της χρονιάς" η Μασούτης

  Μασουτης BITE Awards 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Βράβευση επαναλαμβανόμενη αποκλείεται να είναι σύμπτωση. Πολλώ δε μάλλον όταν αφορά τις τεχνολογικές - ψηφιακές επιδόσεις μιας εταιρείας σε ένα οικονομικά και υγειονομικά δύσκολο περιβάλλον. Επομένως, η ανακήρυξη της Μασούτης, από τα BITE Awards 2021, ως της "πιο ψηφιακής εταιρείας της χρονιάς" - Digitalized Company of the Year για το τρέχον έτος είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον επίτευγμα.

  Η διάκριση αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς συνοδεύεται από τέσσερα ακόμη χρυσά βραβεία για το Τμήμα Πληροφορικής της εταιρείας:

  - Στην κατηγορία Business Intelligence & Analytics για το έργο "Masoutis Analytics".
  - Στην κατηγορία Ηλεκτρονικό Εμπόριο για το έργο "Masoutis - Eshop".
  - Στην κατηγορία Λιανεμπόριο για το έργο "Smart Retail: from Digitized Market Research to Location Analytics".
  - Στην κατηγορία ERP Συστήματα για το έργο "ERP New Generations for Masoutis".

  Η επιβράβευση αυτή (Digitalized Company of the Year) έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και συνιστά ένα σπουδαίο επίτευγμα για τη Μασούτης, η οποία, αντιλαμβανόμενη πλήρως την πρόκληση που έθεσαν σε ολόκληρο τον κλάδο του λιανεμπορίου η πανδημία και οι νέες ανάγκες των καταναλωτών, έσπευσε να ανταποκριθεί διευρύνοντας την ψηφιακή εξυπηρέτηση των πελατών του και αυξάνοντας κατά πολύ τις πωλήσεων της μέσω του e-shop.

  Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ο θεσμός IMPACT BITE Awards αξιολογεί εταιρίες όλων των κλάδων της ελληνικής οικονομίας και όχι μόνο του λιανεμπορίου.

  Η εταιρεία Μασούτης, βεβαίως, είναι σε θέση να επιδεικνύει γρήγορα ανακλαστικά επειδή τα τελευταία χρόνια επενδύει σταθερά τόσο σε καινοτόμες λύσεις και έργα πληροφορικής όσο και σε στελέχη τα οποία είναι σε θέση να αναβαθμίσουν την ψηφιοποίηση και την ηλεκτρονική παρουσία της Μασούτης.

  Καθώς, μάλιστα, η καινοτομία και η ψηφιοποίηση συνιστούν, χωρίς υπερβολή, την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας – παρότι, προφανώς, η φυσική παρουσία στα καταστήματα θα συνεχίσει να ορίζει τα μεγάλα οικονομικά μεγέθη – η Μασούτης έχει θέσει πολύ ισχυρά θεμέλια ώστε να πρωταγωνιστήσει και στην εποχή που έχει ήδη ανατείλει.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ