Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 23-Σεπ-2021 14:27

  Mastercard Fintech Day: Εκεί που η τεχνολογία συναντά την καινοτομία

  Mastercard Fintech Day: Εκεί που η τεχνολογία συναντά την καινοτομία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Mastercard πραγματοποιεί για πρώτη φορά την Mastercard Fintech Day, μία εκδήλωση που συγκεντρώνει επιλεγμένες fintech εταιρείες από την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναδειχθούν και να κερδίσουν μία θέση στο παγκόσμιο πρόγραμμα της Mastercard για νεοφυείς επιχειρήσεις, Start Path.

  Η Mastercard Fintech Day υλοποιείται με την υποστήριξη του Start Path και έχει ως στόχο την υλοποίηση συνεργειών στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει workshops με fintech experts και απόφοιτους του συγκεκριμένου τομέα, αλλά και sessions για networking μεταξύ fintech, Mastercard Country Managers και Senior Executives.

  Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και θα συμμετέχουν δεκατρείς από τις καλύτερες υποψήφιες fintech εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, οι οποίες αναδείχθηκαν μέσα από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής. Οι δεκατρείς συμμετέχουσες εταιρείες, προέρχονται 3 από την Ελλάδα, από 2 από τη Βουλγαρία, την Τσεχία και την Πολωνία και από 1 από την Αυστρία, την Ουγγαρία, τη Σλοβενία και τη Ρουμανία. Οι τρεις εταιρείες fintech που θα ξεχωρίσουν κατά τη διάρκεια του Mastercard Fintech Day, θα κληθούν να παρουσιάσουν την πρότασή τους σε επιλεγμένο τραπεζικό κοινό από την Ελλάδα και την Κύπρο στο πλαίσιο του φετινού Athens Innovation Forum της Mastercard. Η νικήτρια εταιρεία θα επιλεγεί μέσω ψηφοφορίας του κοινού του Forum και θα προκριθεί αυτόματα στον τελικό γύρο επιλογής του Mastercard Start Path.

  H Mastercard Fintech Day θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ η πρόσβαση στην εκδήλωση θα γίνεται μόνο με πρόσκληση.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ