Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Σεπ-2021 14:17

  School of Leadership Practice: Η νέα καινοτόμος πρωτοβουλία του CEO Clubs Greece

  School of Leadership Practice: Η νέα καινοτόμος πρωτοβουλία του CEO Clubs Greece
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πρωτοπόρα και δυναμική είναι η νέα πρωτοβουλία του CEO Clubs Greece, η οποία ξεκινά επισήμως τον Σεπτέμβριο του 2021 και αναμένεται να αποτελέσει τη ναυαρχίδα του νέου στρατηγικού αφηγήματος του Club για την επόμενη δεκαετία. Πρόκειται για το School of Leadership Practice: μία μοναδική εκπαιδευτική πλατφόρμα που θα δημιουργεί σειρά προγραμμάτων ειδικά προσαρμοσμένων στις ανάγκες των Ελλήνων CEOs, τα οποία και θα προσφέρονται με πιστοποίηση, αποκλειστικά στα μέλη του Club. 

  Τα προγράμματα αυτά θα συνδυάζουν τις τελευταίες εξελίξεις στην διεθνή ακαδημαϊκή βιβλιογραφία και έρευνα με πρακτικές γνώσεις και εφαρμογές από την τοπική αγορά. Ομιλητές και εμπειρογνώμονες παγκοσμίου εμβέλειας θα πλαισιώνονται από κορυφαίους Έλληνες CEOs που θα λειτουργούν ως visiting practitioners και θα μοιράζονται με τους συμμετέχοντες τις εμπειρίες τους από τις ιδιαιτερότητες της Ελληνικής πραγματικότητας.

  "Είμαι περήφανη για το νέο αυτό εγχείρημα του CEO Clubs Greece," αναφέρει η κ. Γεωργία Καρτσάνη, ιδρυτής και Πρόεδρος του οργανισμού. "Για άλλη μία φορά, το CEO Clubs αποδεικνύει ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες των μελών του και στέκεται δημιουργικά δίπλα τους, προσφέροντάς τους ευκαιρίες που, μέχρι πρότινος, ήταν διαθέσιμες μόνο στο εξωτερικό ή διαδικτυακά. Το School of Leadership Practice έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας τη δυνατότητα στα μέλη μας να ακονίζουν διαρκώς τις ηγετικές τους ικανότητες, ιδιαίτερα εν όψει της εποχής μετά την πανδημία που αναμένεται να είναι γεμάτη ρηξικέλευθες αλλαγές. Ο Έλληνας CEO χρειάζεται έναν σύμμαχο στην ανάγκη του για διαρκή εκπαίδευση (life-long learning). Όραμά μας είναι το School of Leadership Practice να αναδειχθεί επάξια σε έναν τέτοιο σύμμαχο."

  Το πρώτο πρόγραμμα του CEO Clubs School of Leadership Practice λαμβάνει χώρα στις 3-5 Οκτωβρίου και εστιάζει στη θεματική του Board Practice and Directorship. Διευθυντής του προγράμματος και βασικός εισηγητής είναι ο Andrew Kakabadse: κορυφαίος επιστήμονας στον συγκεκριμένο χώρο, Καθηγητής διακυβέρνησης και ηγεσίας στο Henley Business School, Πρόεδρος του Heney Directors’ Forum, και επίτιμος καθηγητής στο Cranfield University. Ο Kakabadse πλαισιώνεται από δύο από τους πιο διακεκριμένους προέδρους στην Ελληνική αγορά: τον κ. Μ. Οικονομάκη, Πρόεδρο του Ομίλου Π. Πετρόπουλου, και τον κ. Γ. Στάσση, Πρόεδρο και CEO της ΔΕΗ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ