Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 06-Σεπ-2021 12:24

  Fraport Greece και Fortinet ανανεώνουν την συνεργασία τους στην ασφάλεια δικτύων

  Fraport Greece και Fortinet ανανεώνουν την συνεργασία τους στην ασφάλεια δικτύων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Fraport Greece, εν μέσω COVID-19, ανανέωσε την υποδομή των κεντρικών Firewalls καθώς και αυτών που βρίσκονται στα περιφερειακά αεροδρόμια με εξοπλισμό από την Fortinet.

  Mε αυτό τον τρόπο η Fraport Greece επενδύει σε τεχνολογίες ασφάλειας υψηλού επιπέδου και διαθεσιμότητας μέσω μίας κεντρικής κονσόλας διαχείρισης.

  Σκοπός της επένδυσης είναι η θωράκιση της υποδομής, σε επίπεδο Data Center αλλά και των περιφερειακών αεροδρομίων, εκμεταλλευόμενοι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα Next Generation Firewalls, προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της.

  Όπως ανέφερε και ο John Θεόφιλος, Head of IT & Telecoms Unit στην Fraport Greece, "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε, εν μέσω πανδημίας, να θωρακίσουμε περαιτέρω την υποδομή ασφάλειας των αεροδρομίων μας, και να ανανεώσουμε την συνεργασία μας με την Fortinet. Μέσα από αυτή την συνεργασία βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους εταιρικούς πελάτες αλλά και το επιβατικό κοινό και ταυτόχρονα επιταχύνουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό (Digital Transformation) του οργανισμού μας".

  Η Fraport Greece έχει αναλάβει τη συντήρηση, λειτουργία, διαχείριση, βελτίωση και ανάπτυξη των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα, για τα επόμενα 40 χρόνια.

  Η Fortinet είναι παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του Cyber Security με πολλαπλές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες λύσεων ασφάλειας. Η ευρεία γκάμα καλύπτει τομείς όπως Δικτύου, Υποδομής, Cloud & ασφάλειας IoT/ΟΤ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ