Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 27-Ιουλ-2021 11:11

  Lexus: H state-of-the-art μάρκα στον μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης

  Lexus: H state-of-the-art μάρκα στον μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Lexus είναι μια εταιρεία με μοναδικό κατασκευαστικό στίγμα, απαράμιλλη αναγνωρισιμότητα στο παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα και κορυφαία, από κάθε πλευρά, προϊόντα με ανθρωποκεντρική σχεδίαση και φιλοσοφία. Με γνώμονα την καινοτομία και την κατασκευή συναρπαστικών αυτοκινήτων – και όχι μόνο -, η Lexus προάγει διαρκώς την μελλοντική σκέψη αλλά και την έννοια της εμπειρίας ιδιοκτησίας, αμφισβητώντας τους κανόνες.

  Προτεραιότητά της Lexus είναι να κατασκευάζει οχήματα που είναι συναρπαστικά σε εμφάνιση, μοναδικά σε ποιότητα και πολυτέλεια, άρτια κατασκευασμένα, αλλά και εντυπωσιακά και ασφαλή όταν τα οδηγεί κανείς. Την ίδια στιγμή, η κληρονομιά της Lexus στον τομέα της εξυπηρέτησης των πελατών της είναι κάτι το μοναδικό στο χώρο, για το οποίο η εταιρεία είναι δικαίως περήφανη. 

  Για την Lexus, το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από ένα όχημα: είναι μια ξεχωριστή τέχνη.

  Κορυφαία πολυτέλεια και ποιότητα κατασκευής
  Εκτός από την παροιμιώδη άνεση και την μοναδική οδηγική απόλαυση που απλόχερα προσφέρουν, όλα τα αυτοκίνητα Lexus χαρακτηρίζονται για την κατασκευαστική τους αρτιότητα, την απαράμιλλη ποιότητά τους, την πολυτέλεια σε όλα τα επίπεδα, αλλά και εν γένει για την αριστοτεχνία, που αποτελεί εδώ και 32 και πλέον χρόνια το επιστέγασμα, αλλά και τον ακρογωνιαίο συνάμα λίθο, κάθε παραγωγικής διαδικασίας της εταιρείας.

  Διαθέτοντας την απαραίτητη εκπαίδευση και προπάντων μία τεράστια εμπειρία και γνώσεις στον τομέα της κατασκευής οχημάτων, κάθε αριστοτεχνίτης Takumi αποτελεί τον θεματοφύλακα της μάρκας συμβάλλοντας καθοριστικά ώστε κάθε μοντέλο Lexus να εγγυάται την αριστεία προσφέροντας συγχρόνως μια ανώτερη αίσθηση, σε συνδυασμό με κορυφαία επίπεδα φινιρίσματος, απτής ποιότητας και συναρμογής για μια μοναδική εμπειρία ιδιοκτησίας.

  Σε όλη τη γκάμα μοντέλων Lexus υιοθετούνται οι αυστηρότερες προδιαγραφές και πρότυπα δημιουργώντας ένα απρόσκοπτο, εκλεπτυσμένο και μοναδικό περιβάλλον με την άρτια σύνθεση κορυφαίας ποιότητας  υλικών. Οι luxury, για παράδειγμα, δερμάτινες ταπετσαρίες που απαντώνται στο εσωτερικό των αυτοκινήτων Lexus κατασκευάζονται από τους καλύτερους δεξιοτέχνες του είδους σε παγκόσμιο επίπεδο, με απόλυτη ακρίβεια και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και ραφή. Την ίδια στιγμή, το εξωτερικό των οχημάτων Lexus ακολουθεί ανάλογα κατασκευαστικά βήματα και μεθόδους όπως την υιοθέτηση πιο προηγμένων τεχνικών βαφής πέντε στρωμάτων και μοναδικές διαδικασίες λείανσης που κυριολεκτικά διεγείρουν τις αισθήσεις με το τελικό αποτέλεσμα.

  Το σίγουρο είναι ότι κάθε μοντέλο της Lexus θα σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ιδιοκτησίας και μετακινήσεων.

  Lexus

  Απαράμιλλη ασφάλεια
  Η Lexus εξοπλίζει όλα της τα μοντέλα με μία πλήρη σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού που αποτελούν προϊόν της τεχνολογικής υπεροχής της μάρκας αλλά και των αναρίθμητων κατακτήσεών της, εδώ και πολλές δεκαετίες, στον τομέα της καινοτομίας. Στόχος των συστημάτων που τοποθετούνται κάτω από την ομπρέλα του Lexus Safety System+ είναι η εξασφάλιση της καλύτερη εμπειρίας πελάτη και της απόλυτης ασφάλειας των ανθρώπων κατά τις μετακινήσεις τους, είτε εκείνων που επιβαίνουν στο όχημα είτε των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου.

  Με την ανθρωποκεντρική προσέγγιση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που την χαρακτηρίζει, η ασφάλεια αποτελεί μια αδιαπραγμάτευτη αξία και συνάμα την απόλυτη προτεραιότητα για την Lexus. Για το λόγο αυτό τα αυτοκίνητα Lexus είναι εφοδιασμένα με ευφυή και διαισθητικά συστήματα που είναι σχεδιασμένα να σας υποστηρίξουν, να σας προστατεύσουν και να σας προσφέρουν τη μέγιστη άνεση και αυτοπεποίθηση και σιγουρία. Πιο συγκεκριμένα, όλα τα μοντέλα Lexus,  σε όλες τις εκδόσεις, διατίθενται στάνταρ με το κορυφαίο πακέτο Ενεργητικής Ασφάλειας LSS+ / Lexus Safety System+ 2.0 το οποίο εμπεριέχει μια πλειάδα υποσυστημάτων με χαρακτηριστικότερα το Προσαρμοζόμενο Cruise Control (ACC), το Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης με Ανίχνευση Πεζού την ημέρα και τη νύκτα καθώς και Ποδηλάτου την ημέρα, Σύστημα Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας (LTA) και Ειδοποίησης Παρέκκλισης από τη Λωρίδα (LDA), Αυτόματη Υψηλή Δέσμη (AHB), Αναγνώριση Οδικής Σήμανσης (RSA), Ανίχνευση Κόπωσης Οδηγού (SC) και πολλά άλλα.

  Lexus

  Τα μοντέλα της Lexus διαπρέπουν όχι μόνο με τον τρόπο με τον οποίο σας προστατεύουν και σας "φροντίζουν" ενώ εσείς απολαμβάνεται τις μετακινήσεις σας στο πολυτελές και φιλόξενο εσωτερικό τους, αλλά και στο απευκταίο ενδεχόμενο μιας σύγκρουσης. Χάρη στο ειδικό σχεδιασμό των αμαξωμάτων Lexus, την χρήση προηγμένων και ανθεκτικών υλικών, αλλά και της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στο τομέα του πλαισίου, όλα τα μοντέλα Lexus προσφέρουν κορυφαία διαπιστευτήρια και στον τομέα της παθητικής ασφάλειας. Πρόσφατα μάλιστα, ως επισφράγισμα των προσπαθειών της Lexus στον τομέα, το νέο UX Compact SUV βαθμολογήθηκε με άριστα συγκεντρώνοντας την ανώτατη βαθμολογία των 5 αστέρων στις τελευταίες δοκιμές σύγκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP.

  Μοναδική Εμπειρία Omotenashi
  Η ιαπωνική εταιρεία, εκτός από μοναδικά luxury οχήματα με κορυφαία περιβαλλοντικά στάνταρ, ανώτερη ασφάλεια και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες,  εξασφαλίζει ότι η κατοχή ενός Lexus θα είναι μία εκπληκτική εμπειρία καθώς στόχος της είναι να προσφέρει μοναδικά επίπεδα εξυπηρέτησης και υποστήριξης του πελάτη, που διασφαλίζουν σιγουριά και ξεγνοιασιά.

  Αξιοσημείωτο, όσο και μοναδικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι όλα τα μοντέλα Lexus διατίθενται με τις κορυφαίες εγγυήσεις της αγοράς όπως η 6ετής Εγγύηση και η 6ετής Οδική Βοήθεια στην Ευρώπη. Ασυναγώνιστη επίσης είναι η 11ετής Εγγύηση για την Υβριδική Μπαταρία καθώς και εκείνη του 1.000.000 χλμ. για την EV Μπαταρία του νέου, αμιγώς ηλεκτροκίνητου UX 300e, που όμοιά της δεν απαντάται σήμερα στην αγορά.

  Lexus

  Μεταξύ των μοναδικών δωρεάν υπηρεσιών και προνομίων που προσφέρει σήμερα η Lexus στους πελάτες της περιλαμβάνονται η δυνατότητα πραγματοποίησης Test Drive ενός μοντέλου της στον χώρο του πελάτη. Σε επίπεδο υποστήριξης, η Lexus παρέχει επίσης όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση επισκευής του δικού σας Lexus, καθώς τη δυνατότητα πραγματοποίησης του Service του οχήματος με παραλαβή και παράδοση του στον χώρο του πελάτη.

  Lexus

  Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν την Lexus από κοντά, την φιλοσοφία των ανθρώπων της, αλλά και τα μοναδικά της προϊόντα, δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την κεντρική της έκθεση στην Αθήνα, στη Λ. Κηφισίας 87 στο Μαρούσι. Εκεί, σε ένα εξαιρετικά φιλόξενο και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον, με μοντέρνα αρχιτεκτονική και αισθητική, που διανθίζεται με δερμάτινες καρέκλες, γήινες αποχρώσεις και τραπεζάκια αντί των παραδοσιακών γραφείων, κάθε πελάτης θα έχει την ευκαιρία να "βυθιστεί” και να περιηγηθεί στο μαγικό κόσμο της Lexus απολαμβάνοντας ενημέρωση και πολυεπίπεδη εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου "Omotenashi”.

  Ανακαλύψτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ