Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 09-Ιουλ-2021 11:50

  Πρόγραμμα "Εξοικονομώ-Αυτονομώ": Τα ελληνικά κουφώματα αλουμινίου ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό

  Πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: Τα ελληνικά κουφώματα αλουμινίου ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το πρόγραμμα "Εξοικονονώ-Αυτονομώ" παρέχει μια σειρά κινήτρων προκειμένου να αποκτήσουμε ένα σύγχρονο, μοντέρνο και λειτουργικό σπίτι. Οι παρεμβάσεις που καλύπτονται από το πρόγραμμα συμβάλλουν στην ενεργειακή αυτονομία μιας οικίας και κατ’ επέκταση στην εξοικονόμηση ενέργειας. Τα οφέλη του προγράμματος είναι σημαντικά, καθώς μειώνεται δραστικά η κατανάλωση των συμβατικών καυσίμων. 

  Μια κρίσιμη απόφαση για τους δικαιούχους του προγράμματος, αλλά και για όσους επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό, αφορά τα κουφώματα αλουμινίου. Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου προσφέρει μέσω των μελών της, των κορυφαίων δηλαδή εταιρειών του κλάδου, μια πληθώρα επιλογών ώστε να μπορούν όλοι να απολαύσουν όχι μόνο ένα μοντέρνο σπίτι, αλλά ένα σπίτι που θα είναι καλύτερο και κυρίως ασφαλές. Τα κουφώματα αλουμινίου, άλλωστε, ξεχωρίζουν έναντι του ανταγωνισμού, συνιστώντας μια ποιοτική και αξιόπιστη λύση. Εξοικονομούν ενέργεια και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και, φυσικά, κάθε καταναλωτής ξέρει τι αγοράζει, αφού μιλάμε για ελληνικά προϊόντα. 

  Ελληνικό προϊόν

  Ας ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα που δεν θα πρέπει όμως να τα θεωρούμε δεδομένα, ειδικά όταν μιλάμε για την ενεργειακή αναβάθμιση ενός σπιτιού. Τα ελληνικά συστήματα αλουμινίου σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξολοκλήρου από ελληνικά χέρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κλάδος του αλουμινίου προσφέρει εργασία σε περίπου 30.000 άτομα, ενώ, σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ, μόνο για το 2018 συνεισέφερε στην εθνική οικονομία €4,3 δισ. Ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 2,3% του ΑΕΠ της χώρας. Με την αγορά ελληνικών κουφωμάτων αλουμινίου στηρίζετε έμπρακτα την οικονομία της χώρας μας. 

  Αντοχή στο χρόνο

  Ο κύκλος ζωής των κουφωμάτων αλουμινίου αγγίζει και πολλές φορές υπερβαίνει τα 40 χρόνια. Οι επιφανειακές κατεργασίες βαφής και ανοδίωσης που συνηθίζεται να γίνονται στα προφίλ αλουμινίου, θωρακίζουν το κούφωμα και το προστατεύουν από τη διάβρωση. Σχηματίζεται με αυτό τον τρόπο ένα επιπλέον τείχος προστασίας του υλικού, που προσθέτει χρόνια στο συνολικό προσδόκιμο ζωής του. Τα ελληνικά κουφώματα αλουμινίου πριν διατεθούν στο κοινό είναι πιστοποιημένα από την "αλυσίδα ποιότητας" που εφαρμόζει τη Ελληνική Ένωση Αλουμινίου, καθώς και από αναγνωρισμένα ινστιτούτα και οργανισμούς. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της Ένωσης διαθέτουν ISO 9001 (διασφάλιση ποιότητας), ISO 14001 (περιβαλλοντική διαχείριση) και OHSAS 18001 (διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας). 

  Απεριόριστοι συνδυασμοί και ποικιλία χρωμάτων

  Το αλουμίνιο προσφέρει μεγάλη σχεδιαστική ευελιξία, σε ποικιλία αποχρώσεων και υφών, με αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται τόσο στις παραδοσιακές όσο και στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Τα ελληνικά κουφώματα αλουμινίου προσφέρονται σε απεριόριστους συνδυασμούς σχεδίων και ταυτόχρονα χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον πολιτικό μηχανικό ή τον αρχιτέκτονά σας, για να σας επιβεβαιώσει ότι το αλουμίνιο μπορεί να καλύψει κάθε επιθυμία ή ανάγκη καθώς και ένα μεγάλο αριθμό αρχιτεκτονικών κατασκευών, από αρχιτεκτονικές προσόψεις κτιρίων μέχρι πέργκολες, αίθρια, καθώς και ειδικότερες κατασκευές.

  Όσοι αναζητείτε λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας σας μέσω του "Εξοικονομώ-Αυτονομώ" δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το valealouminio.gr και να κάνετε την επιλογή που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ