Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 06-Ιουλ-2021 20:33

  Μoney-market.gr: Στεγαστικό δάνειο πιο εύκολα από ποτέ

  Μoney-market.gr: Στεγαστικό δάνειο πιο εύκολα από ποτέ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου λαμβάνοντας έξυπνες αποφάσεις;  

  Υπάρχει μία καινοτόμος online υπηρεσία που σου επιτρέπει να συγκρίνεις όλα τα χρηματοοικονομικά προϊόντα της αγοράς και να έχεις πρόσβαση σε χρήσιμα εργαλεία & πλούσιο περιεχόμενο για την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου! 

  Το money-market.gr  υπόσχεται να γίνει ο καλύτερος online οικονομικός σου σύμβουλος με ένα κλικ από την άνεση του σπιτιού σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να συγκρίνεις στεγαστικά & καταναλωτικά δάνεια, πιστωτικές, προπληρωμένες & ψηφιακές κάρτες, προθεσμιακές καταθέσεις,  αγορά ή ενοικίαση POS και προγράμματα επιβράβευσης.  

  Μάλιστα, μέσα από μια σειρά φίλτρων, μπορείς να κάνεις την αναζήτηση ακόμα πιο εξατομικευμένη και να συγκρίνεις αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες σου! 

  Ενδιαφέρεσαι για στεγαστικό δάνειο; 

  Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα βρεις χρήσιμα εργαλεία για να καταλήξεις στο πιο συμφέρον για εσένα δάνειο. Τα εργαλεία αυτά είναι: 

  - Υπολογισμός Δανείου 

  Με το συγκεκριμένο εργαλείο μπορείς να υπολογίσεις το ανώτατο ποσό χρηματοδότησης που μπορείς να πάρεις από τις τράπεζες βάσει την οικονομικής σου δυνατότητας. Ο υπολογισμός δανείου αφορά την αγορά ή ανέγερση σπιτιού, την ανακαίνιση ή επισκευή του, καθώς και πράσινες λύσεις για να εξοικονομήσεις όχι μόνο χρήματα, αλλά και ενέργεια.  

  - Υπολογισμός Δόσης 

  Για τις ίδιες ενέργειες (αγορά-ανέγερση, ανακαίνιση-επισκευή & πράσινες λύσεις),  θα βρεις και υπολογιστή δόσης. Με αυτό το εργαλείο μπορείς να υπολογίσεις τη μηνιαία δόση που θα κληθείς να πληρώνεις με βάση το ποσό που θες να δανειστείς, το επιτόκιο και τη χρονική διάρκεια του δανείου. 

  - Σύγκριση Στεγαστικών Δανείων 

  Το τρίτο εργαλείο είναι και αυτό που σου δίνει μια πιο πλήρη εικόνα του τι υπάρχει στην αγορά, με βάση τις δικές σου προτιμήσεις. Βάζοντας το ποσό δανεισμού, τη διάρκεια και την αξία του ακινήτου σου παρουσιάζει το σύνολο των διαθέσιμων στεγαστικών δανείων για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.  

  Μπορείς να επιλέξεις αν το επιτόκιο θέλεις να είναι σταθερό ή κυμαινόμενο. Έχει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξεις στη σελίδα των αποτελεσμάτων να βλέπεις συγκεκριμένες τράπεζες που σε ενδιαφέρουν. 

  Δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο στεγαστικό δάνειο είναι το καλύτερο για σένα;  

  Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα σου βρει το κατάλληλο στεγαστικό δάνειο για τις ανάγκες σου. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται σε μόλις 3 βήματα: 

  1. Μπαίνεις στη σελίδα για τα στεγαστικά δάνεια 

  2. Κάνεις κλικ τη φόρμα επικοινωνίας 

  3. Συμπληρώνεις ονοματεπώνυμο, email & τηλέφωνο επικοινωνίας  

  Μόλις συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα, θα επικοινωνήσει μαζί σου ένας εξειδικευμένος σύμβουλος με τη βοήθεια του οποίου θα μπορέσεις να διαμορφώσεις το επιτόκιο, το ποσό και τη διάρκεια του δανείου. Επίσης, θα σου εξηγήσει αναλυτικά όχι μόνο τι επιλογές στεγαστικού δανείου έχεις, αλλά και ποια είναι η διαδικασία της δανειοδότησης. Πολύ σημαντικό: η υπηρεσία σου παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ! 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ