Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Ιουλ-2021 14:15

  COSMOS Aluminium: Έξτρα bonus €500 στους εργαζομένους της που εμβολιάζονται

  COSMOS Aluminium: Έξτρα bonus €500 στους εργαζομένους της που εμβολιάζονται
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έξτρα bonus εμβολιασμού αξίας €500 θα παρέχει η Cosmos Aluminium σε κάθε εργαζόμενό της που ολοκληρώνει την διαδικασία εμβολιασμού του, παρέχοντας το επίσημο πιστοποιητικό.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, το μέτρο αυτό του έκτακτου bonus δεν είναι καθόλου ξένο στους εργαζομένους της COSMOS καθώς η διοίκηση της εταιρίας πολλές φορές έχει χρησιμοποιήσει αυτόν τον τρόπο επιβράβευσης και παρακίνησης όπως π.χ. πέρυσι για την προσαρμοστικότητα των εργαζομένων στα νέα μέτρα ασφαλείας μοίρασε έκτακτο bonus που έφτανε τα €2000.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της COSMOS Aluminium αναφέρει:

  "Η διοίκηση της εταιρίας COSMOS Aluminium AE, συντασσόμενη πλήρως με την κοινωνική ευαισθησία αλλά και την ατομική υπευθυνότητα των εργαζομένων της και σε άμεση προσαρμογή με τις κυβερνητικές εξαγγελίες, αποφάσισε να παρέχει έξτρα bonus εμβολιασμού αξίας €500 για κάθε εργαζόμενό της που ολοκληρώνει την διαδικασία εμβολιασμού του, παρέχοντας το επίσημο πιστοποιητικό.

  Το μέτρο αυτό θα συνοδεύεται με εκτεταμένη καμπάνια σε μέσα επικοινωνίας αλλά και στο εσωτερικό δίκτυο πληροφόρησης της εταιρίας με προτροπές και υποκινήσεις προς τους εργαζομένους να προβούν σε εμβολιασμό κατά του SARS – CoV - 2 "…για το καλό όλων μας"

  Το μέτρο αυτό του έκτακτου Bonus δεν είναι καθόλου ξένο στους εργαζομένους της COSMOS καθώς η διοίκηση της εταιρίας πολλές φορές έχει χρησιμοποιήσει αυτόν τον τρόπο επιβράβευσης και παρακίνησης όπως π.χ. πέρυσι για την προσαρμοστικότητα των εργαζομένων στα νέα μέτρα ασφαλείας μοίρασε έκτακτο bonus που έφτανε τα €2000.

  Και όλα αυτά συμπληρωματικά στα ετήσια bonus αποτελεσμάτων που συνήθως ξεκινούν από έναν επιπλέον μισθό (15ο) και φτάνουν με ειδικά συμπληρωματικά bonus στα επίπεδα αρκετών χιλιάδων ευρώ για κάθε εργαζόμενο.

  Η COSMOS Aluminium AE είναι πρότυπη εταιρία διέλασης αλουμινίου με έδρα την Λάρισα και σήμερα απασχολεί 180 εργαζόμενους με προοπτική το καλοκαίρι του 2022 να μισθοδοτεί περισσότερους από 220".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ