Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 25-Ιουν-2021 12:19

  7 Λόγοι για να επιλέξετε τον Παρασκευά Φορολογά για τη φετινή σας δήλωση

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Όπως κάθε χρόνο, διανύουμε και πάλι την εποχή των Φορολογικών Δηλώσεων, οι οποίες φέτος αποδεικνύεται ότι είναι πιο απαιτητικές από ποτέ. Τη λύση στο άγχος για την έγκαιρη και σωστή υποβολή τους έρχεται να προσφέρει ο "Παρασκευάς Φορολογάς", ένα ψηφιακό λογιστήριο που δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση των φυσικών προσώπων.

  Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που ο "Παρασκευάς Φορολογάς" είναι ο λογιστής που πρέπει να επιλέξετε για τη φετινή σας Φορολογική Δήλωση; Εδώ σας παρουσιάζουμε τα 7 σημεία που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάρετε την απόφασή σας:

  1. Αμεσότητα στην εξυπηρέτηση

  Η ομάδα του "Παρασκευά Φορολογά" ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας ανάγκη, φροντίζοντας να εξυπηρετεί τα αιτήματά που υποβάλλετε σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Τις περισσότερες φορές δεν χρειάζονται παρά μερικές ώρες για την επίλυση του θέματός σας!

  2. Ευκολία στη χρήση

  Η εφαρμογή του "Παρασκευά Φορολογά"είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή από το AppStore ή το PlayStore και να συμπληρώσετε τις βασικές πληροφορίες που απαιτούνται για την φορολογική σας δήλωση μέσα από απλές ερωτήσεις. Αυτό ήταν! Ο "Παρασκευάς Φορολογάς" θα λάβει τα στοιχεία σας για έλεγχο.

   

  πιν

   

  3. Εξειδίκευση στον τομέα της Φορολογίας

  Μπορεί ο "Παρασκευάς Φορολογάς" να έγινε γνωστός τα τελευταία 2 χρόνια, η ομάδα του όμως αποτελείται από ένα σύνολο λογιστών με εμπειρία χρόνων στη Λογιστική και την Φορολογία, καθώς ανήκει στην οικογένεια της "KRS". Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτούς και τη δράση τους από το 2011 που ιδρύθηκε η εταιρεία εδώ https://krs.gr/ .

  4. Καινοτομία

  Ο "Παρασκευάς Φορολογάς" είναι το πρώτο ψηφιακό λογιστήριο για Φυσικά Πρόσωπα και η μοναδική εταιρεία που προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσα από εξειδικευμένα εργαλεία τα οποία πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας. Από την άνεση του σπιτιού σας ή στον ελεύθερο χρόνο σας ενδιάμεσα σε υποχρεώσεις που δεν σας επιτρέπουν να επισκεφτείτε κάποιο λογιστικό γραφείο, μπορείτε να αναθέσετε στον "Παρασκευά Φορολογά" τις φορολογικές σας εκκρεμότητες, μέσα από το κινητό σας!

  5. Επικοινωνία

  Ο "Παρασκευάς Φορολογάς" έχει φροντίσει να δημιουργήσει πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας για την διευθέτηση τωνφορολογικών σας αναγκών. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα να επικοινωνήσετε για οποιοδήποτε ερώτημά σας και μέσω τουchatπου προσφέρει η εφαρμογή, ή να υποβάλλετε το ερώτημά σας στο forumτου siteτου "Παρασκευά Φορολογά" που μπορείτε να βρείτε εδώ https://paraskevasforologas.gr/forum/.

  6. Παρεχόμενες Υπηρεσίες

  Εκτός από την υποβολή της Φορολογικής σας Δήλωσης, ο "Παρασκευάς Φορολογάς" σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε μια σειρά από υπηρεσίες τις οποίες μπορείτε να διεκπεραιώσετε μέσω της εφαρμογής του, όπως αιτήσεις επιδομάτων, ρυθμίσεις οφειλών, μισθωτήρια κ.α.

  7. Κόστος /Χαμηλό κόστος

  Οι υπηρεσίες του "Παρασκευά Φορολογά" προσφέρονται στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, ενώ έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε εσείς το ποσό που επιθυμείτε να διαθέσετε για την εξυπηρέτηση των φορολογικών σας αναγκών μέσα από τα διαθέσιμα πακέτων μεμονωμένων υπηρεσιών αλλά και τις διαφορετικές επιλογές ετήσιων συνδρομών.

  Ο "Παρασκευάς Φορολογάς" ήρθε δυναμικά για να δώσει τη λύση σε κάθε φορολογικό σας πρόβλημα! Κατεβάστε την εφαρμογή του σήμερα κιόλας και ανακαλύψτε πώς μπορεί να σας βοηθήσει.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ