Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Ιουν-2021 21:44

  Οι τιμές του ηλεκτρισμού "βάρος" για τους επαγγελματίες

  Οι τιμές του ηλεκτρισμού 'βάρος' για τους επαγγελματίες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το υψηλό κόστος ενέργειας είναι ένα από τα σημαντικότερα βάρη που καλούνται να σηκώσουν οι επαγγελματίες στην Ελλάδα, καθώς στην εγχώρια αγορά καταγράφονται υψηλές τιμές για τους μη οικιακούς καταναλωτές. Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Eurostat η Ελλάδα βρίσκεται στην 12η θέση ως προς το κόστος των τιμολογίων ρεύματος για μη οικιακούς καταναλωτές. Χώρες, όπως η Ολλανδία, η Γαλλία, η Φινλανδία, η Σουηδία και η Δανία εμφανίζουν σημαντικά χαμηλότερα κόστη ηλεκτρικής ενέργειας για τους επαγγελματίες. Και βέβαια η Ελλάδα έχει την πρωτιά με το υψηλότερο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας για μη οικιακούς καταναλωτές μεταξύ όλων των κρατών στην περιοχή των Βαλκανίων (Βουλγαρία, Ρουμανία, Β. Μακεδονία, Σερβία, Κόσοβο, Κροατία, Σλοβενία, Τουρκία). H κατάταξη της χώρας μας καθίσταται ακόμη πιο δυσμενής, ως προς την καθαρή τιμή της ενέργειας, εάν δηλαδή αφαιρεθεί η υψηλή φορολογία που ισχύει σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία και η Σλοβακία. 

  Έτσι, για μια σειρά από επαγγελματικούς πελάτες όπως ιατρεία, εταιρικά γραφεία, κομμωτήρια, mini markets, φαρμακεία και επιχειρήσεις με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ισχύος, παρατηρείται το φαινόμενο να προσφέρονται τιμολόγια με υψηλότερες χρεώσεις από τις οικιακές, επιβαρύνοντας σημαντικά τα λειτουργικά κόστη των επιχειρήσεων. Αποτέλεσμα, το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας να αποτελεί ένα από τα βασικότερα λειτουργικά κόστη, που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό και κατ᾽ επέκταση το ταμείο των επιχειρήσεων. 

  Unique Flexi Plus 21

  Σε αυτό το δυσμενές περιβάλλον για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ένα νέο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας που προσφέρεται από την εταιρεία Volton έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα "Unique Flexi Plus 21”που λανσάρισε πρόσφατα η εταιρεία για επαγγελματικούς καταναλωτές με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα επαγγελματιών, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν εξαιρετικά ανταγωνιστικά τιμολόγια, με εξίσου χαμηλές χρεώσεις όπως και τα οικιακά. 

  Ειδικότερα το Unique Flexi Plus 21 απευθύνεται στις κατηγορίες εκείνες των επαγγελματιών όπως εταιρικά γραφεία, ιατρεία, κομμωτήρια, mini markets, φαρμακεία και επιχειρήσεις με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που σήμερα επιβαρύνονται με διογκωμένα κόστη ενέργειας και πληρώνουν το ρεύμα σε υψηλότερες τιμές από τις χαμηλές οικιακές χρεώσεις. Πλέον με το Unique Flexi Plus 21 και οι επαγγελματίες αυτοί αποκτούν μια ανταγωνιστική επιλογή προκειμένου να περιορίσουν τις δαπάνες τους για ηλεκτρική ενέργεια. 

  Σημειώνεται ότι το Flexi Plus 21 στηρίζει έμπρακτα το επιχειρείν παρέχοντας στις επιχειρήσεις χρεώσεις προμήθειας αντίστοιχες με τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές χρεώσεις των οικιακών τιμολογίων με έκπτωση συνέπειας 50% από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό, ακόμη και εάν αυτός είναι έναντι. 

  Με τις συγκεκριμένες χρεώσεις το "Unique Flexi Plus 21” αποτελεί την πιο ανταγωνιστική επιλογή για τους επαγγελματίες που θέλουν να περιορίσουν το ενεργειακό τους κόστος και να εξασφαλίσουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ρεύματος. 

  Ευρεία γκάμα

  Αξίζει να αναφερθεί τέλος ότι εκτός από το "Unique Flexi Plus 21” η Volton προσφέρει μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών προγραμμάτων για την κάλυψη των αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έως και των εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, ακόμη και των επιχειρήσεων με διαφοροποιημένες ανάγκες κατανάλωσης την ημέρα και τη νύχτα. Μέσω των προγραμμάτων αυτών οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να βρουν την ιδανική λύση που ταιριάζει στο προφίλ της κατανάλωσής τους, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικότερο κόστος και τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς. 

  Όλοι οι επιχειρηματίες μπορούν σήμερα να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα Volton ή το Volton.gr ή να καλέσουν στο 11300 και να μάθουν περισσότερα τόσο για το πρόγραμμα Volton Unique Flexi plus 21 όσο και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου που διαθέτει η εταιρεία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ