Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 14-Ιουν-2021 15:30

  ΜΕΛΙΝΤΑ: Χωρίς ποσοτικό όριο οι απορροφήσεις όλων των ειδών μελιού

  ΜΕΛΙΝΤΑ: Χωρίς ποσοτικό όριο οι απορροφήσεις όλων των ειδών μελιού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Εταιρεία ΜΕΛΙΝΤΑ σας ευχαριστεί θερμά για την ουσιαστική συμβολή σας στην ολοκλήρωση των παραλαβών της περσινής μελισσοκομικής περιόδου.

  Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις παραλαβές αυτές και προσδοκώντας μια ακόμη πιο επιτυχημένη επερχόμενη εσοδεία θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η Εταιρεία μας θα απορροφήσει ΧΩΡΙΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟ ΟΡΙΟ, ανθόμελα (Ηλίανθο, Βαμβάκι κλπ) με ακόμα πιο βελτιωμένη τιμή από πέρυσι.

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι και για τα υπόλοιπα είδη μελιού θα συνεχιστούν οι παραλαβές με αμείωτο ρυθμό, καθώς η Εταιρεία μας θα συνεχίσει να τα απορροφά ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΟΤΙΚΟ ΟΡΙΟ.

  Οι τιμές των υπολοίπων ειδών μελιού  θα εξαρτηθούν ανάλογα με το είδος και την κατηγοριοποίησή τους  (Πεύκο, Έλατο, Θυμάρι, Δασόμελα, Ρείκι, Καστανιά, Πορτοκάλι,  Ανθόμελα αρωματικά).

  Για τη νέα μελισσοκομική περίοδο, διατηρούμε την ίδια πολιτική για ταχεία και εγγυημένη εξόφληση μετρητοίς μέσω Τραπέζης και προσδοκούμε ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες προς παραλαβή, οι οποίες θα καλύψουν τη συνεχώς αυξανόμενη δυναμική της Εταιρείας μας.

  Με εκτίμηση για τη "ΜΕΛΙΝΤΑ ΕΠΕ"

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ