Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 10-Ιουν-2021 14:17

  Οι πρωταγωνιστές της Lidl Ελλάς είναι οι εργαζόμενοί της

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Lidl Ελλάς δίνει βήμα στους υπαλλήλους της μέσω της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας. Γιατί το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο μιας εταιρείας είναι οι άνθρωποί της και αυτό πρέπει να φαίνεται. 

  Η παραδοσιακή εταιρική άποψη –στην οποία τα συμφέροντα της εταιρείας υπερτερούν των αναγκών των εργαζομένων– αποτελεί απολίθωμα του παρελθόντος. Ευτυχώς. 

   
  Πλέον κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί με μια "απρόσωπη εταιρεία". Πόσο μάλλον να αγοράσει τα προϊόντα της ή να ψωνίσει σε αυτή. Όσες εταιρείες, σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν κατανοήσει αυτή την αλλαγή κουλτούρας δεν κερδίζουν απλά καταναλωτές και τζίρο αλλά και την εκτίμηση της κοινωνίας. Αξία ανεκτίμητη. 

  Στην Ελλάδα, για την Lidl Ελλάς, οι εργαζόμενοί της αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της 20χρονης επιτυχίας της στη χώρα. "Οι άνθρωποί μας είναι η συνταγή της επιτυχίας μας –όλα όσα είμαστε, είναι χάρη σ’ αυτούς. Χάρη στο ταλέντο και στα skills τους, μαθαίνουμε, βελτιωνόμαστε και αναπτυσσόμαστε”, υποστηρίζει η εταιρεία.

   

  pin

   

  Πρόκειται για μια αμφίδρομη σχέση αφού και η Lidl Ελλάς με τη σειρά της είναι αρωγός στην ανέλιξη των εργαζομένων της. Υπάρχουν εκατοντάδες παραδείγματα εργαζομένων που εξελίχθηκαν, ανεξαρτήτου φύλου ή ηλικίας. Διότι η Lidl Ελλάς παρέχει ένα περιβάλλον που δίνει όλα τα εφόδια για να εξελιχθούν οι εργαζόμενοί της, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις. Πρόκειται για μια ομάδα που εργάζεται από κοινού, εξελίσσεται μαζί και ξεπερνά τον εαυτό της κάθε μέρα. 

   

  pin

  Ένας για όλους και όλοι για έναν

  Το ένας για όλους και όλοι για έναν, το βλέπουμε και το αισθανόμαστε καθημερινά όταν ψωνίζουμε από τα καταστήματα της Lidl Ελλάς. Αλλά πλέον έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τους πρωταγωνιστές της, και μέσα από τη νέα της καμπάνια. 

  Η Lidl Ελλάς μας ανοίγει την πόρτα στο "σπίτι” της, όπου οικοδεσπότες είναι οι εργαζόμενοί της. Οι υπάλληλοι στα καταστήματά της, στα γραφεία και στα logistics centers της.

  Άνθρωποι που δουλεύουν στο  HR, στο packaging και branding, στο marketing, στο τμήμα Recycling, στο CRM, στο Quality Control κ.ά για να εξυπηρετηθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά και στο IT Hub, που έχοντας έδρα στην Ελλάδα με μια μεγάλη ομάδα developers διαχειρίζεται συστήματα και εμπορικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν πάνω 300.000 υπάλληλοί της σε 33 χώρες και υποστηρίζει πάνω από 11.000 καταστήματα.

  Υπάρχουν, με λίγα λόγια, άνθρωποι της Lidl Ελλάς σε όλη την επικράτεια, που εργάζονται με έναν κοινό στόχο, την καλύτερη εξυπηρέτησή μας.

  Μέσω της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας η Lidl Ελλάς αναδεικνύει όλους τους αφανείς ήρωες που υπάρχουν πίσω από κάθε ένα προϊόν και κάνει ένα ανοιχτό κάλεσμα σε δυνητικούς υποψήφιους από κάθε εκπαιδευτικό background ότι στον οργανισμό της έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. 
   

  pin

  Γιατί λέμε ναι στο #teamlidl 

  Το δυναμικό  περιβάλλον εργασίας και η κουλτούρα της Lidl Ελλάς, ευνοεί την πρωτοβουλία, και δίνει την ευκαιρία στους εργαζομένους της να αναλάβουν ευθύνες και να πετύχουν τις φιλοδοξίες τους. Στη Lidl Ελλάς η προσπάθεια και η δουλειά των εργαζομένων αναγνωρίζονται. 

  pin

   

  Επίσης δίνει την ευκαιρία στους υπαλλήλους της να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δυνατότητες και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες. Πώς; Η αλυσίδα οργανώνει και προσφέρει πολλές ευκαιρίες μάθησης με εξαιρετικά προγράμματα εκπαίδευσης σε όλο το #teamlidl. 

   

  pin

   

  Άλλωστε το να είναι κάποιος μέλος μιας ομάδας που είναι ηγέτης στην κατηγορία, δηλαδή να εργάζεται για έναν κορυφαίο εργοδότη που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να κάνει τη διαφορά, σημαίνει ότι ανταμείβεται για τη δουλειά που κάνει και κερδίζει από τους καλύτερους μισθούς στην αγορά της λιανικής. Σημαίνει ότι μπορεί να νιώθει σιγουριά και ασφάλεια κι έτσι να μη τον απασχολεί τίποτε άλλο πέρα από αυτά που έχουν πραγματικά σημασία.

  Δείτε όλους τους ανθρώπους, όλο το #teamLidl: team.lidl.gr/tampeles

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ