Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 17-Μαϊ-2021 12:53

  60 χρόνια επιχειρηματικής επιτυχίας συμπληρώνει φέτος η ΤΕΜΜΑ

  60 χρόνια επιχειρηματικής επιτυχίας συμπληρώνει φέτος η ΤΕΜΜΑ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τα εξηκοστά γενέθλιά της γιορτάζει φέτος η ΤΕΜΜΑ Precision Engineering and Manufacturing, μια ελληνική εταιρεία που, από το 1961 μέχρι σήμερα, έχει να επιδείξει ζηλευτές επιδόσεις στον τομέα της κατασκευής μηχανολογικών εξαρτημάτων ακριβείας.

  Αυτά τα 60 χρόνια, αφότου η ιδρύτρια οικογένεια έφτασε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα, η ΤΕΜΜΑ κατάφερε, επενδύοντας συνεχώς στην τεχνολογία, την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό, να κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην ελληνική βιομηχανία, η οποία ήταν άλλωστε το όχημα μέσω του οποίου η Ελλάδα άφησε πίσω της τις μεγάλες κρίσεις του 20ού αιώνα.

  Μια ματιά στο ισχυρό ελληνικό και διεθνές πελατολόγιό της πιστοποιεί ότι η ΤΕΜΜΑ, στη διάρκεια αυτών των 60 χρόνων, είναι πλέον μια εταιρεία καταξιωμένη και στην κατασκευή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για τη βαριά βιομηχανία – κυρίως καλούπια και συστήματα χύτευσης αλουμινίου –, την αμυντική και αεροπορική βιομηχανία και την παραγωγή και αποθήκευση πράσινης ενέργειας.

  Η Intracom Defense, η ΜΕΤΚΑ και το Αλουμίνιον της Ελλάδος του Ομίλου Μυτιληναίου, η Elval και τα Σωληνουργεία Κορίνθου του Ομίλου Στασινόπουλου, η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, η Sovel, θυγατρική της Σιδενόρ, η ΜΕΒΑΚΟ και η Sunlight καταδεικνύουν τη θέση της ΤΕΜΜΑ στην ελληνική αγορά.

  Παράλληλα, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA), ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικής Έρευνας (CERN), ο γαλλικός  όμιλος Thales, η αμερικανική Raytheon, η ιταλική Elital Elettronica Italiana, ο ισπανικός κολοσσός στον τομέα της ενέργειας Iberdrolaκαι, εμμέσως, οι Boeing, Dassault, Airbus & KMW είναι οι διεθνείς συνεργασίες της ΤΕΜΜΑ, οι οποίες επιβραβεύουν το ποιοτικό επίπεδο που έχει κατακτήσει με όπλο τον υπερσύγχρονο και πρωτοποριακό μηχανολογικό εξοπλισμό και την υψηλή τεχνογνωσία της.

  Την τεχνογνωσία αυτήν διασφαλίζουν το ανθρώπινο δυναμικό της – μηχανικοί, σχεδιαστές, προγραμματιστές και χειριστές εργαλειομηχανών με υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία –, η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, οι συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα και η ικανότητα ανταπόκρισης στους στόχους των πελατών της, με προϊόντα παραγόμενα με απόλυτη συμμόρφωση προς τις διεθνείς προδιαγραφές και πρότυπα.

  Τις έξι πρώτες δεκαετίες δημιουργήθηκαν τα θεμέλια μιας σύγχρονης ποιοτικής και επιτυχημένης μονάδας, με απολύτως επιτυχημένη επιχειρηματική παρουσία και σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Η ΤΕΜΜΑ, με αυτή την αφορμή, υπόσχεται ότι "θα συνεχίσει να στηρίζει την ελληνική βιομηχανία με την ίδια ποιότητα, αξιοπιστία, αλλά και μεράκι, συμβάλλοντας – όσο περισσότερο μπορεί – στο αταλάντευτο όραμά της για τη μεγαλύτερη δυνατή ανάπτυξη της βιομηχανίας στη χώρα μας".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ