Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 26-Απρ-2021 12:32

  Sales Excellence Awards: Βραβεύοντας την επιτυχία σε μια χρονιά προκλήσεων

  Sales Excellence Awards: Βραβεύοντας την επιτυχία σε μια χρονιά προκλήσεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τα Sales Excellence Awards, τα βραβεία-θεσμός για τον κλάδο των Πωλήσεων, που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, επιστρέφουν το 2021 για ένατη συνεχόμενη χρονιά, για να επιβραβεύσουν την επιτυχία σε μια χρονιά προκλήσεων!

  Τα ελληνικά βραβεία Πωλήσεων διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με τη Boussias Communications.Στόχος τους είναι να παρέχουν στις επιχειρήσεις που πρωτοπορούν στις Πωλήσεις, μια ευρεία γκάμα επιλογών υποψηφιοτήτων για να διεκδικήσουν τη διάκριση των βέλτιστων πρακτικών τους και να αναδειχθούν στο στερέωμα της επιχειρηματικότητας. 

  Η ευελιξία, η ταχύτητα, η πρωτοτυπία και η αντοχή θα μπορούσαν να αποτελέσουν κριτήρια επιβράβευσης ή αριστείας για τις εταιρείες που πέτυχαν τους στόχους του σε μια χρονιά ανατροπών, ευκαιριών και ανακατατάξεων.

  Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021.

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις κατηγορίες βράβευσης και τη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων μέσω της ιστοσελίδας www.salesexcellenceawards.gr

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ