Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 20-Απρ-2021 16:06

  Ψηφιακή Μέριμνα 2021: Κάνε τις αγορές σου στη MediaMarkt

  Ψηφιακή Μέριμνα 2021: Κάνε τις αγορές σου στη MediaMarkt
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η υλοποίηση ενός από τα πρώτα έργα του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης είναι γεγονός. Ο Α’ κύκλος της υποβολής αιτήσεων για το voucher των 200€, σε 325.000 συνολικά οικογένειες, έχει ήδη ξεκινήσει. Αν στην οικογένεια σου υπάρχει ένα ή περισσότερα παιδιά ηλικίας 4 έως 24 ετών, το οποίο είναι μαθητής, φοιτητής ή σπουδαστής, τότε μάλλον θα σου φανεί χρήσιμο το παρακάτω άρθρο.

  Ψηφιακή Μέριμνα

  Η Ψηφιακή Μέριμνα αφορά στην οικονομική ενίσχυση οικογενειών συγκεκριμένης εισοδηματικής κατηγορίας, με ένα ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα. Συνολικά θα δοθούν 112.000.000€, σε 560.000 παιδιά, ηλικίας 4 έως 24 ετών, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού. Πιο συγκεκριμένα, θα καθίσταται δυνατή η αγορά laptop, tablet, desktop και σε ορισμένες περιπτώσεις περιφερειακών σταθερών υπολογιστών. 

  Ψηφιακή Μέριμνα - Δικαιούχοι

   

  1. Αν το ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα σου είναι έως 6000€ 

  2. Αν είσαι νέος ηλικίας έως 24 ετών και είσαι εξαρτώμενο ή υπό επιτροπεία μέλος ενός από τους γονείς σου

  3. Αν είσαι μαθητής, σπουδαστής ή φοιτητής

   

  τότε πληροίς τις βασικές προϋποθέσεις για να μπορέσεις να κάνεις την αίτησή σου σήμερα!

  Εξαργύρωσε το voucher της Ψηφιακής Μέριμνας στη MediaMarkt

  Στη MediaMarkt θα βρεις μια πληθώρα από tablet, laptop και desktop, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σε καθοδηγήσει πλήρως σε ό,τι χρειάζεσαι. Παρ’ όλα αυτά, σε αυτό το άρθρο μπορείς να πάρεις μια μικρή ιδέα για τις επιλογές που έχεις. Τα desktop παραμένουν σταθερά στην κορυφή για δεκαετίες. Μπορεί να μην μπορείς να τα μετακινήσεις από χώρο σε χώρο, αλλά παραμένουν διαχρονικά αξιόπιστα. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε την αξία τους ως επένδυση σε βάθος χρόνου, αλλά και την ευκολία αντικατάστασης της οθόνης οποιαδήποτε στιγμή. Άλλωστε η υψηλή ευκρίνεια στην οθόνη είναι πολύ σημαντική όταν μιλάμε για τηλεκπαίδευση. Τα desktop, επίσης, σου δίνουν τη δυνατότητα τηςεπεκτασιμότητας, δηλαδή να τα συναρμολογήσεις όπως θέλεις, ώστε να λειτουργούν πάντα με άνεση.

  Από την άλλη μεριά, τα laptop αποτελούν την ιδανική λύση για πολλούς, καθώς είναι φορητά, έχουν μεγάλη οθόνη, είναι αξιόπιστα και ευέλικτα. Αποτελούν το καλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμό για φοιτητές που κάνουν ομαδικές ή ατομικές εργασίες, καθώς μπορούν να το μεταφέρουν οπουδήποτε στο χώρο. Είναι βολικά και εύκολα στη χρήση, ελαφριά αλλά και όμορφα εμφανισιακά. 

  Τέλος, τα tablet αποτελούν μία κατηγορία από μόνα τους. Είναι σα μεγάλα κινητά. Είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία και έχουν μεγάλη ταχύτητα στην εκτέλεση εφαρμογών. Μπορείς να δεις ταινίες, να ακούσεις μουσική, να διαβάσεις τα emails σου, ακόμα και να το χρησιμοποιήσεις για κλήσεις. Εδώ πρέπει να αναφερθεί πως το μέγεθος του είναι και κατάλληλο ώστε να χωράει στην τσάντα σου, αλλά και ελαφρύ, βοηθώντας στην εύκολη μετακίνηση του ανά πάσα στιγμή. Δύο βασικά πλεονεκτήματά τους είναι η αυτονομία και η λειτουργικότητά τους.

  Μη χάσεις την ευκαιρία να δεις τις αμέτρητες επιλογές σε τεχνολογικό εξοπλισμό που προσφέρει η MediaMarkt. Ρίξε μία ματιά στο site ή κλείσε ραντεβού σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της όπου οι υπεύθυνοι θα χαρούν να σε κατευθύνουν ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ