Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 19-Απρ-2021 16:35

  Coca-Cola Τρία Έψιλον Virtual Summership: Ψηφιακές εκπαιδεύσεις και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για τη νέα γενιά

  Coca-Cola Τρία Έψιλον Virtual Summership: Ψηφιακές εκπαιδεύσεις και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για τη νέα γενιά
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, δίνει τη δυνατότητα σε 30 φοιτητές και φοιτήτριες, που βρίσκονται στο 3ο και 4ο έτος των σπουδών τους, να εκπαιδευτούν στο εργασιακό περιβάλλον της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών.

  Μέσα από το πρόγραμμα Virtual Summership οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια ουσιαστική επαφή με τους ρυθμούς και τις προκλήσεις της καθημερινότητας στον χώρο εργασίας, μέσα από εκπαιδεύσεις, παρουσιάσεις και  εξειδικευμένα σεμινάρια. Επιπλέον, το πρόγραμμα θα προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης στην εταιρεία σε συνέχεια διαδικασίας αξιολόγησης των συμμετεχόντων.

  Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα Virtual Summership χωρίζεται σε δυο στάδια: Στο πρώτο στάδιο, διάρκειας 2 εβδομάδων,  οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την εταιρεία και τη δραστηριότητά της αλλά και να αποχτήσουν σημαντικές γνώσεις και καθοδήγηση για την εξέλιξή τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, career workshops, παρουσιάσεις από διάφορα τμήματα του οργανισμού και ανοιχτές συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της εταιρείας.

  Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, ένας αριθμός φοιτητών και φοιτητριών θα επιλεγούν μετά από διαδικασία αξιολόγησης και θα έχουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουν πρακτική άσκηση στην εταιρεία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε ένα περιβάλλον που τους εξελίσσει κάθε μέρα και να αναπτύξουν τις γνώσεις τους σε πρακτικό επίπεδο δίπλα σε έμπειρα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Στο διάστημα αυτό θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις, θα μάθουν να διαχειρίζονται πραγματικές προκλήσεις και θα αποκτήσουν μοναδική επαγγελματική εμπειρία γνωρίζοντας από κοντά τη συνολική λειτουργία και το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας. Η πρακτική άσκηση καλύπτεται μισθολογικά από το πρόγραμμα πρακτικής του εκάστοτε πανεπιστημίου, μέσω ΕΣΠΑ.

  Tο Virtual Summership έρχεται να προστεθεί στο σύνολο των ενεργειών που υλοποιεί η εταιρεία με στόχο να προσφέρει στους νέους ευκαιρίες εξέλιξης, στηρίζοντας τις φιλοδοξίες και τα όνειρά τους. Ήδη εδώ και 30 χρόνια υλοποιεί το πρόγραμμα  RISE Management Trainee που δίνει τη δυνατότητα σε αποφοίτους να κάνουν μία δυναμική επαγγελματική αρχή στην εταιρεία.

  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Virtual Summership, καθώς και αναλυτικές λεπτομέρειες και οδηγίες για όλη τη διαδικασία θα βρείτε εδώ.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ