Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 08-Απρ-2021 21:11

  Στις 14-15 Απριλίου το 23ο Greek ICT Forum

  Στις 14-15 Απριλίου το 23ο Greek ICT Forum
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ετήσια, θεσμική συνάντηση της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών πραγματοποιείται στις 14 και 15 Απριλίου στο 23ο Greek ICT Forum – Infomobility World  με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, χιλιάδων συνέδρων, σημαντικών ομιλητών και των πρωταγωνιστών της αγοράς ΤΠΕ/ICT με βασικό θεματολογικό άξονα: Cloud, 5G, IoT  & AI: Tranforming the Greek Business Model.

  Το Συνέδριο Greek ICT Forum – Infomobility World απευθύνεται εδώ και 23 χρόνια σε Επαγγελματίες Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακών Επικοινωνιών, σε ICT Managers Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Φορέων Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, με στόχο την ανάδειξη ολοκληρωμένων υλοποιήσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Τεχνολογικών Τάσεων και Ψηφιακών Υποδομών και Υπηρεσιών, που αποτελούν τους "πυλώνες" της επιτυχημένης πορείας Ελληνικών Επιχειρήσεων και Φορέων.

  Μπορεί η πανδημία να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το τρίτο κύμα να βρίσκεται στην κορύφωσή τους με δυσμενή αποτελέσματα στην υγεία, στην καθημερινότητα και στην οικονομία, όμως ποτέ πριν η ελληνική αγορά των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών δεν βρέθηκε σε καλύτερη συγκυρία. Mε την εκτεταμένη ανάπτυξη των υπηρεσιών cloud (hybrid ή συμβατικού), την εκκίνηση της ανάπτυξης των υποδομών 5G, την παράλληλη διάδοση των εφαρμογών IoT και την επεκτεινόμενη ανάπτυξη εφαρμογών με δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), η ελληνική αγορά ΤΠΕ/ICT βρίσκεται στην καλύτερη τεχνολογική περίοδο των τελευταίων ετών.

  Σε αυτές τις τεχνολογικές συγκυρίες πρέπει να συνυπολογίσουμε και την έναρξη της υλοποίησης των έργων που αφορούν στην Ψηφιακή Διακυβέρνηση, η οποία για πολλά χρόνια καθυστερούσε.

  Το 23ο Greek ICT Forum – Infomobility World διοργανώνεται σε μία ιδιαίτερα σημαντική περίοδο κατά την οποία τεχνολογικές εξελίξεις και υλοποίηση έργων πολλών δισ. ευρώ εκτιμάται ότι θα αλλάξει ριζικά την εικόνα και τις προοπτικές της ελληνικής αγοράς πληροφορικής και ψηφιακών επικοινωνιών. Στις εργασίες του 23ου θεσμικού και επαγγελματικού Συνεδρίου ομιλητές από όλη την αγορά ΤΠΕ θα παρουσιάσουν απόψεις, υλοποιήσεις, σχέδια προοπτικές και παραμέτρους που θα χαρακτηρίσουν την μελλοντική πορεία της αγοράς Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών ως βασικό παράγοντα μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας, των επιχειρήσεων και των φορέων της.

  Το 23ο Greek ICT Forum – Infomobility Wold πραγματοποιείται με την αιγίδα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την συμμετοχή των εταιρειών:

  - Info Quest Technologies, Interworks.Cloud, Schneider Electric και Space Hellas ως Platinum Sponsors

  - Cosmote, Fortinet, Nova, Performance | VMware, Uni Systems και WIND ως Gold Sponsors

  - Oracle και SAP ως Silver Sponsors

  - Barphone, Delloitte, Epsilon Net, IT-Telesis, Huawei και Wings ICT Solutions ως Bronze Sponsors

  - Core Solutions, Kaspersky, Online Data και SoftOne ως Supporters

  Με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ψηφιακού Περιεχομένου (ΕΚΤ), του ΣΕΠΕ, του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ, ΣΕΚΕΕ και την συνεργασία του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και του capital.gr

  Δηλώστε την συμμετοχή σας εδώ (δωρεάν): https://greekictforum2021.e-expo.gr/.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ