Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 07-Απρ-2021 16:03

  Ο Invest Cyprus αναθέτει στη Mozaik

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

   

  Αφορά το πρόγραμμα ψηφιακής προβολής της χώρας ως περιορισμού FDI

  Στη Mozaik εμπιστεύθηκε ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) το πρόγραμμα της ψηφιακής του επικοινωνίας. Ο Invest Cyprus είναι μια κρατική επιχείρηση ιδιωτικού δικαίου που έχει ως βασική αποστολή τη θετική προβολή της Κύπρου στο εξωτερικό και την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της χώρας ως ιδανικού προορισμού Άμεσων Ξένων Επενδύσεων (Foreign Direct Investments).

  Η Mozaik, έχοντας αποδεδειγμένη εμπειρία και εξειδίκευση στην προώθηση φορέων, εταιρειών και προϊόντων με εξαγωγικό χαρακτήρα απάντησε στην πρόκληση με μια ολιστική προσέγγιση διαδικτυακής προβολής. Το πρόγραμμα επικοινωνίας, που στόχο έχει την προσέλκυση ξένων επενδυτών στην Κύπρο και την αναγνωρισιμότητα της χώρας σε παγκόσμιο επίπεδο, περιλαμβάνει digital εκστρατείες awareness και lead generation μεγάλης αποτελεσματικότητας και διεθνούς εμβέλειας.

  Για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της επικοινωνίας ελήφθη υπόψη η στόχευση ενός πολύ συγκεκριμένου, εξειδικευμένου κοινού, βάσει των στρατηγικών στόχων που έχουν τεθεί από τον Invest Cyprus και αφορούν τους τομείς της υψηλής τεχνολογίας και πληροφορικής, του τουρισμού, της φιλοξενίας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της εκπαίδευσης και της υγείας, των επενδυτικών ταμείων και των διαχειριστών κεφαλαίων και της οπτικοακουστικής βιομηχανίας. Για τη στόχευση του κοινού που προκύπτει από την παραπάνω τοποθέτηση, μεγάλης σημασίας είναι η επιλογή συγκεκριμένων ψηφιακών καναλιών, που πραγματοποιήθηκε χάρη στο know-how του Online Marketing Department της Mozaik. Επιπλέον, ως Google Export Partner, η εταιρεία κατάφερε να ενισχύσει περαιτέρω την εξωστρέφεια του Invest Cyprus σε νέες αγορές, όπως έχει κάνει επιτυχημένα και για άλλους πελάτες της στο παρελθόν. Τέτοιοι πελάτες, με σημαντική δραστηριοποίηση στο εξωτερικό, είναι οι V2 Development, Pafilia, Agia Napa Marina, Costa Navarino, Agrovim, Τhenamaris, Gerolymatos International, Grecian Leaving και Kouvidis. 

  Η Mozaik απαρτίζεται από ανθρώπους διαφορετικών ειδικοτήτων που δημιουργούν digital marketing strategies, υψηλής αισθητικής websites, αποτελεσματικές digital καμπάνιες και καινοτόμα ψηφιακά προϊόντα. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται εταιρείες από όλους τους κλάδους, με κοινό παρονομαστή την κατανόηση του διαδικτύου στην εποχή μας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ