Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 02-Απρ-2021 19:26

  Η MVS ανακοινώνει νέες συνεργασίες με κορυφαία ναυπηγεία της Ευρώπης

  Η MVS ανακοινώνει νέες συνεργασίες με κορυφαία ναυπηγεία της Ευρώπης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η MVS ανέλαβε μία σειρά από σημαντικά έργα, στο ξεκίνημα του 2021, για λογαριασμό των πιο γνωστών ναυπηγείων της Βορείου Ευρώπης, επεκτείνοντας τις διεθνείς συνεργασίες της. Μετά την συνεργασία της με το ναυπηγείο της Oceanco συμπράττει με ένα ακόμη κορυφαίο ναυπηγείο της Ολλανδίας το Amels. 

  Η MVS συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων επιλογών για τα κορυφαία ναυπηγεία της Ευρώπης, καθώς συνδυάζει την έγκαιρη και ποιοτική εκτέλεση των κατασκευών υψηλής αισθητικής, που απαιτούνται σε αυτά τα έργα.

  Οι συμφωνίες της MVS, που ανέλαβε να υλοποιήσει στις αρχές του 2021, αφορούν ειδικές κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, υψηλού βαθμού δυσκολίας και αισθητικής,  σε θαλαμηγούς 135, 109 και 60 μέτρων στα ναυπηγεία της Oceanco και της Amels.

  Ιδιαίτερη σημαντική, όμως, είναι και η σύμπραξη της MVS, με τα γερμανικά ναυπηγεία της Lurssen, τα τελευταία χρόνια. Το 2021 θα παραδοθούν δύο νέα έργα, τα Motor Yacht Opera και Motor Yacht Enzο, ενώ, το καλοκαίρι του 2020 για το ίδιο ναυπηγείο ολοκληρώθηκε, το Motor Yacht Nord, ένα σκάφος 130 μέτρων. 

  Επίσης, εντός του 2021, θα ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του Mega Yacht XANA σε ελληνικά ναυπηγεία -αναδεικνύοντας η MVS την εγχώρια ναυπηγική βιομηχανία, με έργα υψηλής ποιότητας. 

  Αναφερόμενοι στις νέες συνεργασίες, οι ιδρυτές της MVS, Μάριος Στεργίου και Στέφανος Μάνος, δήλωσαν σχετικά, "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αυτή τη δύσκολη εποχή εμπιστευτήκαν την εταιρεία μας για την κατασκευή Mega Yachts σημαντικοί κατασκευαστές υπερπολυτελών σκαφών της Βορειοευρωπαϊκής αγοράς -όπως τα κορυφαία ναυπηγεία της Ολλανδίας-, ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζεται με επιτυχία η πολύχρονη συνεργασία μας με τα ναυπηγεία της Lurssen. Χωρίς αμφιβολία, προς την πορεία αυτή συνέβαλαν καθοριστικά το όραμα, οι αξίες και κυρίως το πάθος και η σκληρή δουλειά των εργαζομένων της MVS.”

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ