Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 01-Απρ-2021 09:33

  Η STIRIXIS Group κλέβει τις εντυπώσεις με την ολοκλήρωση των νέων γραφείων της Merck στην Αθήνα

  Η STIRIXIS Group κλέβει τις εντυπώσεις με την ολοκλήρωση των νέων γραφείων της Merck στην Αθήνα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η STIRIXIS Group πάντα πιστή στην δέσμευσή της να φέρνει εις πέρας έργα με υπεροχή, ανακοινώνει την απόλυτα επιτυχή ανακαίνιση των κεντρικών γραφείων της Merck Greece. Μετά από την αρχική ανάλυση αλλά και την αξιολόγηση του project, η Merck, ηγέτιδα φαρμακευτική εταιρεία στην τεχνολογία και στις επιστήμες ζωής, ανέθεσε τον ανασχεδιασμό αλλά και την ανακαίνιση των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στην Αθήνα στην STIRIXIS Group. H STIRIXIS Group κατάφερε να παραδώσει το έργο παραμένοντας απόλυτα συνεπής στο ζητούμενο χρονοδιάγραμμα μολονότι η υλοποίησή του έγινε εν μέσω πανδημίας. 

  Από το concept design μέχρι την εκτέλεση και φυσικά, την παράδοση του έργου, η STIRIXIS Group ήταν πάντα παρούσα σε κάθε στάδιο του project. Έτσι ο στόχος της, που δεν ήταν άλλος από την ανάδειξη της ταυτότητας και των αξιών της Merck Greece επετεύχθη πλήρως μέσα από την αναδιαμόρφωση των εσωτερικών χώρων της εταιρείας.

  Με γνώμονα τη λειτουργικότητα, τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη αλλά και την εκλεπτυσμένη αισθητική, η STIRIXIS Group εκπληρώνει κάθε της έργο. Η κ. King Barnardo, Managing Director της Merck σε Ελλάδα & Κύπρο, ανέφερε σχετικά με το έργο: "Ο όμιλος STIRIXIS αφοσιώθηκε πλήρως στη διεκπεραίωση του έργου με τα πιο υψηλά standards. Κανένα αίτημά μας δεν αποδείχθηκε δύσκολο για την ομάδα της STIRIXIS. Τα γραφεία μας, εν μέσω της COVID, μεταμορφώθηκαν πλήρως και εντός προϋπολογισμού και παραδόθηκαν  στην προκαθορισμένη ημερομηνία. Η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι απλώς εξαιρετική, και θα συνιστούσα την STIRIXIS Group για την υλοποίηση οποιουδήποτε έργου".

  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε τη σελίδα της STIRIXIS Group: https://stirixis.com/

  MerckPremises2

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ