Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 22-Μαρ-2021 18:17

  Εξασφαλίστε την επιχειρησιακή συνέχεια, επιλέγοντας μία ασφαλή, εύκολη και γρήγορη λύση backup, με μία μόνο συσκευή!

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η συνεχής ανάπτυξη των ΙΤ υποδομών των σύγχρονων επιχειρήσεων έχει οδηγήσει στην αύξηση των απαιτήσεων αλλά και της έκθεσης αυτών σε διαφόρων ειδών απειλές. ανάγκη επιλογής των κατάλληλων συστημάτων, που θα εξασφαλίζουν την απαιτούμενη ασφάλεια και ευελιξία, όσο οι απαιτήσεις διογκώνονται, είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ. 

  Οι σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρήσεων

  Η οικογένεια των NetBackup Appliances της Veritas, που διανέμει στην αγορά η InfoQuest Technologies, αποτελείται από λύσεις που ενσωματώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία σε μία μόνο συσκευή (all in one). Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η διαχείριση, η λειτουργικότητα και η υποστήριξη που παρέχει ένα τμήμα ΙΤ στους χρήστες. Ταυτόχρονα, η επιχείρηση εξοικονομεί χρήματα, χρόνο και απελευθερώνει κρίσιμους πόρους από το τμήμα ΙΤ. O συνδυασμός των ειδικά σχεδιασμένων συσκευών με το κορυφαίο λογισμικό NetBackup προσφέρει σημαντικό πλεονέκτημα μείωσης του κόστους και εξάλειψης της πολυπλοκότητας σε ολόκληρο τον οργανισμό.

  Σήμερα η ψηφιακή τεχνολογία που στηρίζονται οι επιχειρήσεις, μεταφράζεται σε κάτι περισσότερο από την κεντρική υποδομή (Core Data center)καθώς εκτείνεται από το άκρο (Edge) έως την υποδομή στο Cloud. Περιλαμβάνει φυσικά (physical), εικονικά (virtual) και υβριδικά (hybrid) περιβάλλοντα που συνδυάζονται με τις παραδοσιακές εφαρμογές προστασίας δεδομένων.

  Αρκεί ΄μία μόνο συσκευή backup, για να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις όλων αυτών των διαφορετικών περιπτώσεων; Η Veritas απαντά καταφατικά στο ερώτημα αυτό, παρέχοντας μία ολοκληρωμένη οικογένεια NetBackup Appliances η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προστασία δεδομένων σε όλα τα επίπεδα που απαιτεί μία επιχείρηση, σε όλο το εύρος των υποδομών της.

  Απλοποιήστε τη διαχείριση δεδομένων με ευέλικτες, επεκτάσιμες συσκευές Veritas NetBackup Appliances

  Οι συσκευές Backupτης Veritas "χωρίζονται" σε κατηγορίες ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο δίχτυ προστασίας. Κάθε συσκευή Netbackup Appliance διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να είναι εφικτή συνολικά η απόλυτη υποστήριξη της κάθε επιχείρησης / οργανισμού, από την κεντρική υποδομή, έως τον σταθμό εργασίας και το Cloud. Οι συσκευές Flex5150 και NetBackup 5250 / 5340 έχουν μικρές – compact - διαστάσεις και είναι ιδιαίτερα εύχρηστες, απλοποιώντας τη διαδικασία του backup και βελτιώνοντας την απόδοση της επιχείρησης λόγω της απλότητας και ευχρηστίας των συνοδευτικών εφαρμογών. Ταυτόχρονα, το NetBackup Cloud Catalyst αυτοματοποιεί τη διαδρομή από και προς το cloud. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με υπάρχοντα περιβάλλοντα NetBackup, μειώνοντας τον όγκο των δεδομένων έως και 50% και επιταχύνοντας τις εργασίες backup.

  Μάθετε περισσότερα και αποκτήστε πρόσβαση σε κατατοπιστικά whitepapers

  IQT.png

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις λύσεις, επικοινωνήστε:

  Security@info.quest.gr

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ