Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 11-Μαρ-2021 17:51

  Ποιες είναι οι κορυφαίες βίλλες στην Ελλάδα;

  Ποιες είναι οι κορυφαίες βίλλες στην Ελλάδα;
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Tα luxury rentals είναι ένα από τα πιο δυναμικά αναπτυσσόμενα κομμάτια του ελληνικού τουρισμού, με δεκάδες νέα καταλύματα να προστίθενται στο δυναμικό της χώρας κάθε χρόνο. Αποτελούν επίσης έναν χώρο στον οποίον είναι χαρακτηριστική η στροφή από την ποσότητα προς την ποιότητα των κρατήσεων.  

  Τα Villa Awards 2021, φτιαγμένα από τους δημιουργούς των Tourism Awards και των Hotel of the Year Awards, έρχονται να αναδείξουν τις κορυφαίες βίλλες και τους κορυφαίους villa agents σε όλη την Ελλάδα. 

  Οι κατηγορίες βράβευσης καλύπτουν μια ευρεία γκάμα από new, cosmopolitan, και beach villas μέχρι eco-friendly, urban και hi-tech villas. 

  Κριτική επιτροπή

  Τις υποψηφιότητες στα Villa Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από επαγγελματίες της φιλοξενίας, αρχιτέκτονες και διακοσμητές καθώς και από δημοσιογράφους και εκπροσώπους του travel business & lifestyle με πρόεδρο τη δημοσιογράφο Μάγια Τσόκλη. 

  Κριτήρια αξιολόγησης αποτελούν η αισθητική και λειτουργικότητα των υποδομών, η συνολική εμπειρία που παρέχει κάθε βίλλα, η τοποθεσία και η ένταξη στο τοπίο, οι πρακτικές ασφάλειας του φιλοξενούμενου και προστασίας του περιβάλλοντος και τα στοιχεία μοναδικότητας που την χαρακτηρίζουν. 

  Υποβολή υποψηφιοτήτων

  Μια διάκριση στα Villa Awards, απονεμημένη από μια ανεξάρτητη επιτροπή ειδικών της φιλοξενίας, πιστοποιεί τη μοναδικότητα ενός καταλύματος και αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την προσέλκυση ποιοτικής πελατείας.

  Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα ολοκληρωθεί στις 22 Απριλίου ενώ η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει τον Ιούνιο του 2021.

  Επισκεφτείτε σήμερα την ιστοσελίδα των βραβείων (www.villaawards.gr) και κατεβάστε τις πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής για να προετοιμάσετε εγκαίρως την υποψηφιότητά σας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ