Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 26-Φεβ-2021 16:53

  ΜΕΓΑ: Οι μάσκες προσώπου υψηλής προστασίας και τα μωρομάντηλα BabyCare Calming "Προϊόντα της Χρονιάς 2021"

  ΜΕΓΑ: Οι μάσκες προσώπου υψηλής προστασίας και τα μωρομάντηλα BabyCare Calming "Προϊόντα της Χρονιάς 2021"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το βραβείο "Προϊόν της Χρονιάς" (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού.

  Στα πλαίσια της Διοργάνωσης αυτής, τα μωρομάντηλα BabyCare Calming, αναδείχθηκαν "Προϊόν της Χρονιάς 2021" στην κατηγορία τους, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

  Τα νέα μωρομάντηλα BabyCare Calming Pure Water προσφέρουν μία πρωτοποριακή πρόταση βρεφικής φροντίδας.  Σχεδιασμένα με απαλή σύνθεση και με σύμμαχο τη φύση, είναι τα μόνα που περιέχουν αγνό νερό (πάνω από 96%) και φυτικά εκχυλίσματα βαμβακιού και οργανικής λεβάντας. Έτσι, προσφέρουν εκτός από απαλή και χαλαρωτική φροντίδα στο βρεφικό δέρμα.

  Μία ακόμα καινοτόμα πρόταση της 100% ελληνικής εταιρείας  ΜΕΓΑ, η οποία έχει πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό υγρών μαντηλιών και επενδύει συνεχώς στην καινοτομία και την έρευνα, με στόχο την κάλυψη και των πιο υψηλών απαιτήσεων.  Η κορυφαία αυτή διάκριση αλλά και η σταθερά Νο 1* θέση της μάρκας BabyCare, στην ελληνική αγορά εδώ και χρόνια, αποτελούν για τη ΜΕΓΑ τη μεγαλύτερη επιβράβευση, αφού προέρχονται από τους ίδιους τους καταναλωτές. Ευχαριστούμε θερμά τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε καινοτόμα προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας και βρεφικής φροντίδας, με ελληνική υπογραφή.

  Οι μάσκες προσώπου υψηλής προστασίας ΜΕΓΑ, αναδείχθηκαν "Προϊόν της Χρονιάς 2021".

  Σε μία ξεχωριστή διαδικτυακή εκδήλωση η οποία  υλοποιήθηκε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα της Direction Business Network την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η απονομή των διεθνούς κύρους βραβείων "Προϊόν της Χρονιάς 2021".

  Στα πλαίσια του διεθνούς κύρους θεσμού, που στόχο έχει να επιβραβεύσει την καινοτομία, οι μάσκες υψηλής προστασίας ΜΕΓΑ, μία ακόμα καινοτόμα πρόταση της εταιρείας ΜΕΓΑ Α.Ε., που προσφέρουν άριστο συνδυασμό εξαιρετικά υψηλής προστασίας (BFE≥98% βάσει EN 14683) και αξεπέραστης άνεσης, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση, αναδείχθηκαν "Προϊόν της Χρονιάς 2021" στην κατηγορία τους, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

  Η κορυφαία αυτή διάκριση αποτελεί για τις μάσκες προσώπου ΜΕΓΑ την πιο σημαντική επιβράβευση, αφού προέρχεται από τους ίδιους τους καταναλωτές, αλλά και σημαντική δέσμευση για τη ΜΕΓΑ Α.Ε., η οποία θα συνεχίσει με συνέπεια να επενδύει στην καινοτομία, στην έρευνα και στον σχεδιασμό ελληνικών προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, που εξασφαλίζουν τον μοναδικό συνδυασμό άριστης αποτελεσματικότητας και μέγιστης φιλικότητας στο δέρμα. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ