Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 15-Φεβ-2021 14:03

  "Μικρές Οικογενειακές Φάρμες" της ΔΕΛΤΑ: Aπό τη δέσμευση στην πράξη

  "Μικρές Οικογενειακές Φάρμες" της ΔΕΛΤΑ: Aπό τη δέσμευση στην πράξη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι πολίτες, ως σύγχρονοι καταναλωτές, δίνουν διαρκώς μεγαλύτερη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων η οποία ενέχει μια ολιστική προσέγγιση στον πυρήνα της. Προσέγγιση που απαιτεί ευθύνη κοινωνική, εταιρική, περιβαλλοντική ευθύνη. 

  Σε αυτόν τον τομέα η ΔΕΛΤΑ, η κορυφαία ελληνική εταιρεία τροφίμων, πρωτοπορεί εδώ και χρόνια. Επειδή τα ποιοτικά και καινοτόμα ελληνικά τρόφιμα, η στήριξη των μικρών Ελλήνων παραγωγών και η επικράτηση της ελληνικής διατροφής, με σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον είναι στην καρδιά της υπεύθυνης λειτουργίας της.

  Η σειρά γάλακτος "Μικρές Οικογενειακές Φάρμες" της ΔΕΛΤΑ, εμπλουτίστηκε με ακόμα δύο νέες καινοτόμες προϊοντικές προτάσεις: το νέο φρέσκο βιολογικό γάλα, από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες και το νέο φρέσκο κατσικίσιο γάλα. Η σειρά "Μικρές Οικογενειακές Φάρμες" της ΔΕΛΤΑ ολοκληρώνεται με τα αντίστοιχα αυθεντικά στραγγιστά αλλά και αγελάδος, γιαούρτια με πλούσια παραδοσιακή γεύση όπως παλιά.

  Η ΔΕΛΤΑ φέρνει πρώτη, συσκευασία γάλακτος με έως και 35% rPet, ανακυκλωμένο πλαστικό στην σειρά προϊόντων "Μικρές Οικογενειακές Φάρμες", κάνοντας πράξη την υπόσχεση της να προστατεύει "κάθε τι που αξίζει": τον καταναλωτή, το περιβάλλον, τους πρωταγωνιστές του πρωτογενούς τομέα, την περιφέρεια, την ποιότητα.

  Pig

  Η νέα αυτή συσκευασία της ΔΕΛΤΑ, χαρακτηρίζεται από μια ακόμη καινοτομία: το μεταλλικό καπάκι, το οποίο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην κατηγορία γάλακτος για καλύτερη προστασία.

  Το αποτύπωμα των εταιριών στην κοινωνία, το περιβάλλον, την οικονομία είναι αυτό που πλέον αξιολογείται όλο και βαθύτερα από τους καταναλωτές και τοποθετείται υψηλά ως προτεραιότητα στη διαδικασία διαμόρφωσης των καταναλωτικών επιλογών. Η ΔΕΛΤΑ, με ευθύνη και συνέπεια ενεργεί στρατηγικά αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες τάσεις αλλά και τις προτεραιότητες των καταναλωτών.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ