Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 28-Ιαν-2021 11:31

  Εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση 2 νέες Ξενοδοχειακές μονάδες Ιατρικής Ευεξίας με την υποστήριξη της Asklepieia Health Cluster

  Εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση 2 νέες Ξενοδοχειακές μονάδες Ιατρικής Ευεξίας με την υποστήριξη της Asklepieia Health Cluster
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Asklepieia Health Cluster προετοίμασε τις προτάσεις για τη δημιουργία μίας Πρότυπης ξενοδοχειακής μονάδας Ιατρικής Ευεξίας στο Καμάρι της Σαντορίνης και αντίστοιχης μονάδας Θαλασσοθεραπείας – Ιατρικής Ευεξίας στην Μυτιλήνη, συνολικού προϋπολογισμού €8,5Μ. Και οι δύο προτάσεις πέρασαν επιτυχώς όλους τους ελέγχους του Αναπτυξιακού Νόμου και εγκρίθηκε η χρηματοδότησή τους.  

  Αναγνωρίζοντας την ανάγκη επέκτασης του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας με στόχο την επέκταση της Τουριστικής περιόδου και την αξιοποίηση των φυσικών πλεονεκτημάτων της χώρας, η Asklepieia Health Cluster επενδύει σταθερά στην ανάδειξη της ευκαιρίας ανάπτυξης υποδομών Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας. 

  Ο Τουρισμός Υγείας και Ευεξίας είναι μία αγορά €640Β που παρουσιάζει σταθερά  ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η Ελλάδα είναι σε θέση να εισέλθει σε αυτή την αγορά και να προσελκύσει περισσότερους High end επισκέπτες, παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες Ευεξίας σε συνεργασία με Επιχειρήσεις Φιλοξενίας και Παρόχους Υπηρεσιών Υγείας.

  Ποια είναι η Asklepieia Health Cluster

  Η Asklepieia Health Cluster AE (www.asklepieiahealth.com) αποτελεί μία καινοτόμα επιχειρηματική δράση δικτύωσης, μεγάλου βεληνεκούς, με αντικείμενο τον Τουρισμό Υγείας στην χώρα μας. Δημιουργήθηκε από ιδιώτες Παρόχους Υγείας, Επιχειρήσεις Φιλοξενίας & Τεχνοκράτες, οι οποίοι επενδύουν στην ποιότητα των Υπηρεσιών Υγείας & Ευεξίας, με σκοπό να καταστεί η Ελλάδα #1 προορισμός Τουρισμού Υγείας.

  Δραστηριοποιείται και αναπτύσσει υπηρεσίες σε 3 βασικούς τομείς:

  -Την επείγουσα ιατρική φροντίδα 
  -Την Ιατρική Ευεξία
  -Τον Ιατρικό Τουρισμό Επιλογής

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ