Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 27-Ιαν-2021 11:10

  H Westcon Ελλάδας και Κύπρου "συστήνεται" μέσω ενός διαδραστικού webinar

  Westcon GR Webinar Advert2
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Westcon-Comstor, διεθνής εταιρεία διανομής προϊόντων και λύσεων τεχνολογίας, διοργανώνει ένα διαδραστικό digital event την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021, στις 11:00 π.μ., με τίτλο "Συνδέσου με την Westcon Ελλάδας & Κύπρου” με στόχο να την γνωρίσει καλύτερα η ελληνική αγορά τεχνολογίας. 

  Κατά τη διάρκεια του webinar οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να επικοινωνήσουμε με την εξαιρετική ομάδα της Westcon Ελλάδας & Κύπρου, να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της εταιρείας στον τεχνολογικό χώρο από την αρχή της ίδρυσής της, καθώς επίσης και τους βασικούς τεχνολογικούς vendors που εκπροσωπεί η εταιρεία στο συγκεκριμένο region. 

  Ο κος Πέτρος Αράπογλου, Business Development Manager της Avaya, θα αναφερθεί στην ίδρυση και την πορεία της εταιρείας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, ενώ ο Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Business Development Manager της F5 & Extreme Networks της Westcon θα παρουσιάσει τις συνεργασίες της στον τομέα του cybersecurity & networking. Επιπλέον, o Γρηγόρης Δημητρόπουλος, Business Development Manager της Palo Alto Networks, θα εστιάσει στην πολυετή παγκόσμια συνεργασία των δύο εταιρειών.

  Η Westcon-Comstor, αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους παγκόσμιους διανομείς τεχνολογίας λειτουργώντας σε περισσότερες από 70 χώρες, συνδέοντας κορυφαίους προμηθευτές πληροφορικής με ένα κανάλι μεταπωλητών τεχνολογίας, εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων συστημάτων και παρόχους υπηρεσιών. 

  Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν ευκαιρία να κερδίσουν δώρα. Για την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μεταβούν εδώ: Φόρμα εγγραφής στο webinar.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ