Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 25-Ιαν-2021 13:03

  ΟΙ δημόσιες σχέσεις της Ευρωχαρτικής στον Όμιλο Recipe

  ΟΙ δημόσιες σχέσεις της Ευρωχαρτικής στον Όμιλο Recipe
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στον ομιλο Recipe ανέθεσε η Ευρωχαρτική τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

  Στο πλαίσιο αυτό, η Recipe ανέλαβε την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στρατηγικής επικοινωνίας, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγράμματος δημοσίων σχέσεων, καθώς και την ενίσχυση των ενέργειων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας.

  Η Recipe θα είναι υπεύθυνη και για την παραγωγή περιεχομένου καθώς και τη διαχείριση της σελίδας LinkedIn της Ευρωχαρτικής. 

  Η Ευρωχαρτική δραστηριοποιείται στη επεξεργασία προϊόντων χάρτου, την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών καθώς και την εμπορεία ειδών προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου Χαρτιού – Απορρυπαντικού και βρίσκεται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιριών της Ελλάδας, με βάση τη λίστα της ICAP. Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που επιλέγει και υποστηρίζει την παραγωγή προϊόντων στην χώρα μας, απασχολώντας 214 άτομα προσωπικό.

  Οι υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις, οι αποθηκευτικοί χώροι και τα γραφεία της βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής, ενώ στη Θεσσαλονίκη είναι εγκατεστημένο το υποκατάστημα που εξυπηρετεί τη Βόρεια Ελλάδα.
  Η εταιρία χωρίζει τις δραστηριότητες της σε 3 βασικούς τομείς, στην ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων με το brand name Endless (χαρτικά και απορρυπαντικά), στην ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και στις εξαγωγές.

  H Ευρωχαρτική είναι επίσης μέλος της πρωτοβουλίας "ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" που αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ