Τρίτη, 22-Δεκ-2020 17:33
Τα Χριστούγεννα είναι μέσα μας

Ιδιαίτερα αυτά τα Χριστούγεννα. Διαφορετικά. Χωρίς πολλά απ’ όσα θεωρούσαμε δεδομένα και έδιναν το "χρώμα" και τον τόνο στις ημέρες και τις νύχτες των εορτών. Αλλά και πάλι, Χριστούγεννα είναι. Και μέσα στο σπίτι, μέσα μας, θέλουμε να ζήσουμε ΚΑΙ φέτος λίγη -ή πολλή, όσο αντέχει ο καθένας- από τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Γιατί, ναι, τα Χριστούγεννα είναι μέσα μας. Είναι οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, αλλά και τα τσουρέκια, που γίνονται ακόμη πιο "μαγικά" όταν έχουν την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη.
Είναι τα καλούδια που θα γεμίσουν το ψυγείο μας, τα εκλεκτά κρεατικά, τα ιδιαίτερα τυριά, τα κόκκινα & τα λευκά κρασιά, αλλά και οι αφρώδεις οίνοι. Είναι οι αυθεντικές και αγαπημένες Γεύσεις Ελλάδας με προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, αλλά και οι νέες και διαφορετικές γεύσεις που εκπλήσσουν.
Είναι οι γιορτινές συνταγές που θα βρούμε ξεφυλλίζοντας το Χριστουγεννιάτικο ΑΒ Food Stories, το περιοδικό γαστρονομίας με έναν καλό σκοπό. Είναι όλες αυτές οι μυρωδιές που έρχονται από την κουζίνα και γεμίζουν όλο το σπίτι, καταλήγοντας στο γιορτινό τραπέζι.
Είναι όλα αυτά που με φροντίδα μας προσφέρει και φέτος η ΑΒ Βασιλόπουλος. Σε ασυναγώνιστη ποικιλία και ποιότητα και με πολλές εορταστικές προσφορές. Σε ένα γιορτινό, μα πάνω απ’ όλα ασφαλές περιβάλλον.
Αμέτρητα καλούδια, που θα "στολίσουν" με φροντίδα το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, γύρω από το οποίο θα έχουμε φέτος τους πιο αγαπημένους μας. Γιατί και αυτά τα Χριστούγεννα μπορούν να είναι μαγικά & μας περιμένουν στα καταστήματα ΑΒ, αλλά και στο ΑΒ Εshop.
Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ!
Καλά Χριστούγεννα!