Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 10-Δεκ-2020 14:22

  Διάκριση της Mozaik με Ermis Bronze Award

  Διάκριση της Mozaik με Ermis Bronze Award
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Άλλη μία διάκριση προστέθηκε στη φαρέτρα της Mozaik τη χρονιά που φεύγει. Πρόκειται για το Ermis Bronze Award που της απονεμήθηκε για τη δημιουργία του website της εταιρείας Κουβίδης Α.Ε. στην κατηγορία Digital Craft. Η εταιρεία διακρίθηκε για τη δημιουργικότητά της στο συγκεκριμένο project, το οποίο χαρακτηρίζεται από λιτό και γραμμικό σχεδιασμό, προσαρμοσμένη στις λειτουργικές ανάγκες εικονογραφία και μια καλλιτεχνική φωτογράφιση που επιμελήθηκε ο φωτογράφος Δημήτρης Πούπαλος. 

  Όντας μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον τομέα της κατασκευής σωλήνων, η Κουβίδης Α.Ε. ανέθεσε στη Mozaik τη δημιουργία της νέας της ιστοσελίδας σύμφωνα με τις ψηφιακές τάσεις της εποχής, με στόχο να αντικατοπτρίζει τις καινοτόμες, σύγχρονες λύσεις που προσφέρει η εταιρεία, καθώς και την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που αυτή διαθέτει. 

  Η Mozaik ανταποκρίθηκε στην πρόκληση αυτή, σχεδιάζοντας ένα website με καθαρές γραμμές το οποίο λειτουργεί ταυτόχρονα και ως online κατάλογος για τους B2B και B2C πελάτες της εταιρείας, ενώ χάρη στο εκλεπτυσμένο γραφικό στήσιμό του, αντανακλά τη λειτουργική υπεροχή, τον επαγγελματισμό και την εξέλιξη της Κουβίδης Α.Ε. Το νέο website επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση χάρη στις μεγάλες εικόνες και τα ευδιάκριτα εικονίδια που χρησιμοποιούνται ως ενδεικτικά σημάδια των διαφόρων λειτουργιών του. Η εικονογραφία υπογραμμίζει εύστοχα τις διαφορετικές πτυχές του περιεχομένου, επιτρέποντας ταυτόχρονα μια διασκεδαστική πλοήγηση στο χρήστη. 

  Την καλλιτεχνική καθοδήγηση και επιμέλεια της φωτογράφισης ανέλαβε επίσης η Mozaik με στόχο να αναδείξει το πραγματικό πρόσωπο και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της εταιρείας. 

  Περιηγηθείτε στο site εδώ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ