Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 16-Νοε-2020 09:30

  Artemis mobile banking: Ο τραπεζικός ψηφιακός βοηθός από τη Natech

  Artemis mobile banking: Ο τραπεζικός ψηφιακός βοηθός από τη Natech
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο ψηφιακό μετασχηματισμό των τραπεζών και στο Banking Anywhere εστιάζει το νέο Artemis Mobile Banking της Natech, καθιστώντας το Mobile Banking σε έναν προσωποποιημένο ηλεκτρονικό βοηθό των πελατών της τράπεζας.

  Η εφαρμογή είναι ένα πελατοκεντρικό mobileapp (Android, iOS, iPadOS)το οποίο δίνει την δυνατότητα σε κάθε χρήστη να το προσαρμόζει σύμφωνα με τις επιλογές του, ξεφεύγοντας από την τυποποιημένη προσέγγιση. Συνδυαζόμενη δε με ένα πλήρες τραπεζικό σύστημα (αντίστοιχο του CSB2 της Natech) περιορίζει στο ελάχιστο την ανάγκη φυσικής παρουσίας του πελάτη σε κάποιο κατάστημα, αφού μεταξύ άλλων προσφέρει:

  § Δυνατότητα διαχείρισης και δημιουργίας νέων λογαριασμών και καρτών

  § Συναλλαγές και πληροφόρηση για σχεδόν το σύνολο των διαθέσιμων τραπεζικών προϊόντων (καταθέσεις, δάνεια, επιταγές, κάρτες, πληρωμές κοκ)

  § Επιχειρηματικές λειτουργίες, πληρωμές λογαριασμών άμεσες αποστολές και λήψεις χρήματων με QR Payments χωρίς την ανάγκη καρτών κ.ά.

  § Διαδραστικές λειτουργίες πληροφόρησης και συναλλαγών μέσω διασύνδεσης με λογαριασμούς τηρούμενους σε άλλα τραπεζικά ιδρύματα (PSD2).

  § Άμεσες ενημερώσεις, ειδοποιήσεις και δημιουργία επαφών για αποστολή και λήψη χρημάτων.

  § Ενισχυμένες λειτουργίες ασφάλειας και Strong Customer Authentication για να περιοριστούν φαινόμενα υποκλοπών.

  Ο Θανάσης Ναυρόζογλου, CEO της Natechδηλώνει: "Η Natech επενδύει συνεχώς στην απλοποίηση των τραπεζικών εργασιών και στο ψηφιακό μετασχηματισμό του συνόλου των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων μέσα από ένα σύνολο τεχνολογικών λύσεων. Η νέα μετά covid-19 πραγματικότητα, επιτάσσει τον εκ βάθρων μετασχηματισμό των ψηφιακών υπηρεσιών των τραπεζικών ιδρυμάτων και τον περιορισμό της φυσικής παρουσίας στα καταστήματα, διατηρώντας όμως την αμεσότητα και την πελατοκεντρική προσέγγιση, ώστε ο χρήστης να νιώθει πάντα ξεχωριστός. Έτσι δημιουργήσαμε το Artemis Mobile Banking, έναν ψηφιακό βοηθό για φορητές συσκευές που ο πελάτης αποφασίζει και συναλλάσσεται χωρίς αναμονές, τριβές και δυσκολίες, όπου και αν βρίσκεται".

  Η Natech για μια ακόμη χρονιά αναγνωρίζεται ως ένας από τους 35 κατασκευαστές τραπεζικών συστημάτων παγκοσμίως (Forrester 2020). Προσφέρει ένα τεχνολογικά σύγχρονο και ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων προς Τράπεζες και Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα. Στο ενεργό πελατολόγιο της εταιρείας προστέθηκαν πρόσφατα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως Ziraat Bank, Tora Wallet, FCA Bank, BFFBank, Optima Bank. Tαυτόχρονα σημειώθηκε σημαντική αύξηση του προσωπικού και ενδυνάμωση της εταιρικής παρουσίας με τις νέες εγκαταστάσεις στη Γερμανία και το νέο δίκτυο συνεργατών σε χώρες τις κεντρικής και ανατολικής Αφρικής. Σημαντικό επίτευγμα δε αποτέλεσε η άμεση υλοποίηση των αναγκαίων τραπεζικών εφαρμογών για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, όπως η πλατφόρμα Δήλωσης Επιταγών σε Αναστολή, Επιδότηση τόκων υφιστάμενων δανείων πληγέντων COVID-19 κ.α.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ