Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 30-Οκτ-2020 09:30

  Κάντε μια επένδυση στο σπίτι σας, μια κίνηση με σίγουρη απόδοση

  Κάντε μια επένδυση στο σπίτι σας, μια κίνηση με σίγουρη απόδοση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ήδη από την αρχή της ζωή μας επενδύουμε σε πολλά, στην οικογένεια, στη μόρφωσή μας, στην επαγγελματική μας σταδιοδρομία, σε μια καινούργια σχέση, στους φίλους μας, σε ένα απόκτημα, όπως το αυτοκίνητο που πάντα ονειρευόμασταν. 

  Η επένδυση στο σπίτι μας, στο χώρο, που εμείς διαλέγουμε, για να ζήσουμε και για να μοιραζόμαστε τις προσωπικές μας στιγμές, που αντανακλά την προσωπικότητα και το στυλ μας, είναι από τις πολυτιμότερες. Ένας χώρος που αξίζει να ασφαλίσουμε, να προστατεύσουμε, να προσέξουμε, να διατηρήσουμε για όσο γίνεται περισσότερο.

  Το σπίτι μας εξάλλου τους τελευταίους μήνες συνδέθηκε ακόμη περισσότερο με τη ζωή μας. Είναι ο χώρος που περνάμε μεγάλο μέρος της ημέρα μας, που εργαζόμαστε ή και που συνεχίζουμε να διατηρούμε το γραφείο μας, που ηρεμούμε, που ξαναβρίσκουμε τον εαυτό μας και θέτουμε εκ νέου τις προτεραιότητές μας. Μια περισσότερο… συναισθηματική επένδυση δηλαδή.

   

  Γιατί να ασφαλίσω το σπίτι μου όμως; Πέρα από τη διασφάλιση της επένδυσης που έχουμε πραγματοποιήσει, αλλά και των περιουσιακών μας στοιχείων, η προστασία από φυσικές καταστροφές, από ατυχήματα, απρόβλεπτα γεγονότα όπως είναι η φωτιά, η διαρροή σωληνώσεων, τα καιρικά φαινόμενα (πλημμύρα, βροχή), η κλοπή, το βραχυκύκλωμα, μπορεί να μας γλυτώσει από πολλά χρήματα, τρέξιμο και κόπο.

  Η ασφάλιση του σπιτιού μας εξάλλου κοστίζει πολύ λιγότερο απ’ όσο πιστεύουμε. Πολλές φορές μάλιστα ένα πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας είναι πιο οικονομικό και από την ασφάλιση του αυτοκινήτου μας. Σημειώνεται επίσης πως σε περίπτωση στεγαστικού δανείου η ασφάλιση κατοικίας είναι υποχρεωτική, αλλά η επιλογή της ασφαλιστικής εταιρίας είναι δική μας απόφαση. Με τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime από €3 το μήνα προστατεύουμε το σπίτι μας με τον καλύτερο τρόπο.

  Προγράμματα ασφάλισης κατοικίας προσαρμοσμένα σε κάθε ανάγκη

  Η Anytime προσφέρει 3 νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας, προσαρμοσμένα σε κάθε ανάγκη, που καλύπτουν το κτίριο του σπιτιού, το περιεχόμενό του ή και τα δύο. Είναι κατάλληλα για ιδιοκτήτες με ή χωρίς στεγαστικό δάνειο, αλλά και για ενοικιαστές.

  Τα προγράμματα αυτά είναι:

  Economic: το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι μας με το οικονομικότερο κόστος.

  Value: το κορυφαίο πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι μας από κλοπή ή κακόβουλες ενέργειες, με ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

  Premium: η ολοκληρωμένη προστασία για την κατοικία μας, για κάθε κίνδυνο ό,τι κι αν συμβεί.

  Σε όλα τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον τις καλύψεις "Σεισμός" και "Ζημιές από νερά", για παράδειγμα καιρικά φαινόμενα και διαρροή σωληνώσεων.

  Επιπλέον, στα προγράμματα Value και Premiumπροσφέρεται εντελώς δωρεάν η εξαιρετικά χρήσιμη κάλυψη "Αντικατάστασης Κλειδαριάς", με την οποία καλύπτεται:

  -το κόστος αποκατάστασης ζημιάς στην κλειδαριά της κατοικίας μας, που εμποδίζει την είσοδό μας σε αυτήν και χρειάζεται η επέμβαση κλειδαρά για την αποκατάσταση  λειτουργίας της κλειδαριάς. 

  -το κόστος αντικατάστασης κλειδαριάς της ασφαλισμένης κατοικίας μετά από απώλεια ή κλοπή των κλειδιών.

   

  διαμέρισμα

  Γιατί να επιλέξω τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime;

  Τα νέα προγράμματα AnytimeHome έχουν σχεδιαστεί, για να καλύπτουν τις ανάγκες μας με τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο και μας εξασφαλίζουν:

  * Προσιτά ασφάλιστρα από τα πιο ανταγωνιστικά στην αγορά

  * Ευελιξία, αφού μπορούμε να επιλέξουμε τις καλύψεις που χρειαζόμαστε, ανάλογα με τις ανάγκες που μας ταιριάζουν. 

  * Καλύπτουν το κτίριο, το περιεχόμενο ή και τα δύο με πλήρεις καλύψεις και ξεκάθαρους όρους. Είναι κατάλληλα τόσο για ιδιοκτήτες, όσο και για ενοικιαστές.

  * Ιδανικά και για όσους έχουν στεγαστικό δάνειο, αφού πληρούν όλες τις προϋποθέσεις των Τραπεζών.

  * Απλή, κατανοητή και γρήγορη διαδικασία ασφάλισης, επιλέγοντας μέσα σε λίγα λεπτά το πρόγραμμα που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μας.

  * Πολλές και διαφορετικές συχνότητες πληρωμής(μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια), για να διευκολυνόμαστε ακόμα περισσότερο. 

  * Δίκαιη, σωστή και γρήγορη αποζημίωση, χωρίς υπασφάλιση ή υπερασφάλιση. Η περιουσία μας ασφαλίζεται στην πραγματική της αξίας, ώστε σε περίπτωση ζημιάς να είναι και πάλι, όπως πριν.

  * Ξεκάθαρες καλύψεις με διαφανείς όρους, χωρίς ψιλά γράμματα.

  * Προσωποποιημένο ασφάλιστρο και όρους ανάλογα με τις καλύψεις που έχουμε επιλέξει.

  * Η Anytime, προσφέρει μια ολοκληρωμένη φροντίδα για το σπίτι μας, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε υπηρεσίες, προσφορές και εκπτώσεις που αφορούν όχι μόνο την κατοικία μας, αλλά και γύρω από αυτή, κάνοντας την καθημερινότητά μας καλύτερη, ασφαλέστερη και απλούστερη.

  Πώς μπορώ να ασφαλιστώ στην Anytime;

  Στην Anytime έχουμε μια μοναδική εμπειρία ασφάλισης σε λίγα μόνο λεπτά με την πιο απλή διαδικασία.

  Μπαίνουμε στο anytime.gr

  Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της κατοικίας μας

  Επιλέγουμε το πρόγραμμα και τις καλύψεις που μας ταιριάζουν και είμαστε έτοιμοι! 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ