Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Οκτ-2020 13:21

  Καμηλάρης: Απέσπασε το 3ο βραβείο στον Παγκόσμιο διαγωνισμό σχεδίασης προϊόντων PENTAWARDS 2020

  Καμηλάρης: Απέσπασε το 3ο βραβείο στον Παγκόσμιο διαγωνισμό σχεδίασης προϊόντων PENTAWARDS 2020
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η αμιγώς ελληνική ανασχεδίαση των προϊόντων με υπογραφή Καμηλάρης, κέρδισε το 3ο Βραβείο στον εγκυρότερο Παγκόσμιο διαγωνισμό σχεδίασης προϊόντων PENTAWARDS 2020 στην κατηγορία fish, meat, poultry. 

  O διαγωνισμός PENTAWARDS βραβεύει τις καλύτερες συσκευασίες σε παγκόσμιο επίπεδο και  για όσους γνωρίζουν, είναι το σημαντικότερο award που μπορεί να αποκτήσει η σχεδίαση ενός προϊόντος. Για τους ανθρώπους της γραφιστικής και του εμπορίου, θεωρούνται με απλά λόγια  τα Oscar της συσκευασίας. Με σύμβολο το πλατωνικό πεντάγωνο, βραβεύονται προϊόντα που  διακρίνονται για την τελειότητα όλων των πλευρών τους, καταφέρνουν να αγγίξουν συνολικά  τις 5 αισθήσεις μας, δημιουργώντας έτσι μία πολυδιάστατη και αλληλοσυμπληρούμενη  δυναμική. 

  Οι Σαρδέλες Lucas αλιεύονται στον Ατλαντικό Ωκεανό και τυποποιούνται στην Πορτογαλία  από την οικογενειακή επιχείρηση LUCAS με έτος ίδρυσης το 1885. Η Πορτογαλία διαθέτει μία  μεγάλη εξειδίκευση στην παραγωγή σαρδέλας ,που θεωρείται το εθνικό προϊόν της,  πολυβραβευμένη για τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, αλλά και την υπέροχη και μεστή γεύση  της . 

  Τα προϊόντα LUCAS είναι οι πρώτες τυποποιημένες σαρδέλες που κυκλοφόρησαν στην  Ελληνική αγορά και διακινούνται αδιάλειπτα με επιτυχία στην Ελλάδα για περισσότερα από 100 χρόνια, με πρώτο εισαγωγέα την εταιρεία Π.ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. Η εξαιρετική ποιότητα  σαρδέλας,το μεγάλο μέγεθος των ψαριών ,αλλά και ο τρόπος ψησίματος πριν την συσκευασία  ,έχουν συμβάλλει, ώστε οι Σαρδέλες Πορτογαλίας Lucas να θεωρούνται ώς η κορυφαία  ποιοτική επιλογή. 

  Πρόκειται για μαγειρεμένα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, που αποτελούν ένα πλήρες πρωτεϊνούχο γεύμα αυτούσια ,συνοδεύουν πιάτα με όσπρια, αλλά σερβίρονται και ως  ορεκτικά με ούζο ή κρασί. 

  Από το 2018 οι Σαρδέλες Πορτογαλίας LUCAS, διακινούνται από την εταιρεία Καμηλάρης, η  οποία έδωσε μεγάλη προσοχή στην ανασχεδίαση αυτών των κλασσικών προϊόντων του  Ελληνικού λιανεμπορίου, λόγω της μεγάλης διατροφικής αξίας, των πολύτιμων συστατικών  τους, αλλά και των νέων διατροφικών τάσεων με έμφαση στην υγιεινή διατροφή. 

  Οι νέες συσκευασίες των προϊόντων LUCAS ,έχουν εμπνευστεί από συσκευασίες των προϊόντων LUCAS της δεκαετίας του 50, υποστηρίζοντας την δυναμική και την διαχρονικότητα  των προϊόντων. 

  Είναι μία κλασσική γεωμετρική σχεδίαση, με κεντραρισμένο το σήμα στην πρόσοψη και πολύ  καθαρές περασιές στα πλάγια και στην πίσω όψη .Για τις επιμέρους συσκευασίες έχουν  επιλεγεί 2 πρωτογενή χρώματα, (μαγιεντιανό κόκκινο και κίτρινο) και το ουδέτερο λευκό, που  λειτουργούν συνειρμικά ως προς την σύνθεση του κάθε κωδικού, κάνοντας εύκολη την επιλογή  του καταναλωτή στο ράφι.Οι βραβευμένες συσκευασίες επικοινωνούν στο καταναλωτικό  κοινό με άμεσο τρόπο, τις βασικές πληροφορίες που πρέπει να ξέρει για το superfood αυτό  ,όπως ότι αποτελεί πηγή ασβεστίου και φωσφόρου , αλλά και πηγή omega 3 . 

  * Οι νέες συσκευασίες των προϊόντων Σαρδέλες Πορτογαλίας LUCAS κέρδισαν επίσης το πρώτο  βραβείο συσκευασίας στον Εθνικό διαγωνισμό ΕΒΓΕ 2020, στην κατηγορία Τρόφιμα και Ποτά. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Kυκλοφορεί μαζί με το
  FORBES ΟΚΤ 2020