Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 02-Οκτ-2020 15:40

  Arka Synthesis: Η ελληνική εταιρία που ολοκλήρωσε το κατασκευαστικό "θαύμα" του βιοκλιματικού στεγάστρου του γηπέδου της ΑΕΚ

  γηπεδο ΑΕΚ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρία "Arka Synthesis” επελέγη μετά από διεθνή διαγωνισμό από την εταιρία Cimolai όσον αφορά τη μελέτη, διαμόρφωση και ανέγερση της υπερκατασκευής του εφελκυόμενου στεγάστρου του γηπέδου της ΑΕΚ ακολουθώντας τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας ως αποτέλεσμα της επιτυχούς και δημιουργικής συνεργασίας της Arka Synthesis, Cimolai S.p.A., & Dimand S.A.

  Η ανέγερση της υπερκατασκευής εδράστηκε επί των μεταλλικών τόξων τα οποία είχαν χωροθετηθεί ως δευτερεύοντα στοιχεία επί της μεταλλικής κατασκευής (Cimolai).

  Με σημείο αιχμής τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, η Arka Synthesis, μια αμιγώς ελληνική εταιρία, βασίζεται στην ανάπτυξη δημιουργικής συνεργασίας με τους αρχιτέκτονες, πολίτικους μηχανικούς και project manager του εκάστοτε έργου, υλοποιώντας προτάσεις υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας ως αποτέλεσμα απόλυτης εξειδίκευσης.  

  Η μοναδικότητα των μορφών και η εξειδικευμένη επεξεργασία των κατασκευαστικών λεπτομερειών σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα των υλικών, έχουν αποτελέσει σημείο αναφοράς στην πολυετή επιτυχημένη πορεία της εταιρίας. 

  Η οικολογική προσέγγιση των εφαρμογών (επιλογή πρώτων υλών) αναφορικά με τη βιοκλιματική συμπεριφορά τους, αναδεικνύουν προτάσεις πλήρως εναρμονισμένες στα πρότυπα περιβαλλοντικής ευαισθησίας. 

  Η διάρκεια ζωής των συστημάτων προεκτεταμένης μεμβράνης ξεπερνά τα 20 έτη, διατηρώντας αναλλοίωτες παραμέτρους ποιότητάς και ασφάλειας.  

  Το υλικό της εφελκυόμενης μεμβράνης είναι πλήρως ανακυκλώσιμο, ενώ η ενεργειακά άψογη συμπεριφορά της οφείλεται στην αντανάκλαση των UV ακτινών με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός μη ενεργοβόρου κελύφους. 

  Η διάχυση του φυσικού φωτισμού στην επιφάνεια της μεμβράνης, εξασφαλίζει αξιόλογη μείωση στην κατανάλωση ενέργειας των εγκαταστάσεων, αφού δεν απαιτείται η ανάγκη υποστήριξης τεχνητού φωτισμού, στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

  Οι δυνατότητες της εταιρίας καλύπτουν πολύ μεγάλο εύρος εφαρμογών στέγασης σε χώρους υποδομών άθλησης και αναψυχής, ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, προσόψεις κτηρίων και κατοικιών.

  Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με βάσει το ISO 9001 ISO 14001.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ