Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Σεπ-2020 10:59

  Η INTRASOFT International αποχαιρετά τη χρήση πλαστικών

  intrasoft
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μέσω της ολοκαίνουριας καμπάνιας της με τίτλο "Say Goodbye to Plastic”, η INTRASOFT International αποχαιρετά τα πλαστικά είδη μιας χρήσης από τα γραφεία της σε όλο τον κόσμο! 

  Η INTRASOFT International, κορυφαία εταιρία στο χώρο της Πληροφορικής, τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι των δράσεων ΕΚΕ (Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης). Κάτω από την ομπρέλα του #WeCare, η INTRASOFT εφαρμόζει ένα πρωτοποριακό πλάνο CSR ενεργειών, με κεντρικούς πυλώνες την κοινωνία, τη νεολαία (μαθητές και φοιτητές), το περιβάλλον, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. 

  Η μείωση του οικολογικού αποτυπώματος αποτελεί βασικό στόχο της εταιρίας, κάτι που αποτυπώνεται και με αριθμούς στους απολογισμούς ΕΚΕ των τελευταίων 3 ετών. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία αποφάσισε να αντικαταστήσει όλα τα πλαστικά αναλώσιμα είδη μιας χρήσης στις κουζίνες όλων των γραφείων της, με νέα οικολογικά βιοδιασπώμενα. Η πλαστική ρύπανση αποτελεί παγκόσμιο πρόβλημα και η αντιμετώπισή του είναι επιτακτική ανάγκη. Με την καμπάνια Say Goodbye to Plastic η INTRASOFT στοχεύει στη μείωση των απορριμμάτων που προέρχονται από πλαστικό μιας χρήσης, μέσω της χρήσης πιο βιώσιμων πρακτικών στην καθημερινότητα των ανθρώπων της. 

  Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από μια μεγάλη επικοινωνιακή εσωτερική καμπάνια ευαισθητοποίησης των ανθρώπων της εταιρείας, των οποίων η ανταπόκριση είναι μεγάλη από την πρώτη μέρα. Παράλληλα, η INTRASOFT έχει συνδυάσει την καμπάνια με μια σειρά από δράσεις καθαρισμού παραλιών στην περιοχή της Αττικής. 

  Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις δράσεις της INTRASOFT International, μπορείτε να ακολουθήσετε την εταιρεία στα Social Media κανάλια της: 

  Website: https://www.intrasoft-intl.com/ 
  LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/intrasoft-international/ 
  Twitter: https://twitter.com/INTRASOFT_Int 
  Instagram: https://www.instagram.com/intrasoft_int/ 
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ