Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 28-Σεπ-2020 16:19

  Αλλάζει ο τρόπος που ψωνίζουμε με προσφορές "κομμένες και ραμμένες" στα μέτρα μας

  Αλλάζει ο τρόπος που ψωνίζουμε με προσφορές "κομμένες και ραμμένες" στα μέτρα μας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ξεχάστε τις πλαστικές κάρτες. Ξεχάστε ακόμη και τις μαζικές προσφορές για προϊόντα που δεν σας ενδιαφέρουν και "αναγκάζεστε” να τα αγοράσετε για να μην χάσετε την προσφορά αλλά μετά το μετανιώνετε πικρά που ξοδέψατε χρήματα για προϊόντα που έπιασαν απλά χώρο στο ντουλάπι ή στο ψυγείο σας. 

  Γιατί τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, η Lidl Ελλάς λάνσαρε το Lidl Plus. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας, σχεδιασμένο στο πλαίσιο της ευρύτερης ψηφιακής κατεύθυνσης της εταιρείας, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά σε smartphones (Android&iOS) και έρχεται να καλύψει τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας παρέχοντάς μας προσφορές οι οποίες σταδιακά θα γίνουν προσωποποιημένες.

  Σε αντίθεση με ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα λοιπόν από τα υπόλοιπα προγράμματα πιστότητας του ανταγωνισμού, το Lidl Plus το κατεβάζουμε εύκολα και γρήγορα μέσω της ομώνυμης εφαρμογής στο smartphone μας και μπορούμε να απολαύσουμε οποιαδήποτε ώρα και ημέρα προσφορές, εκπτώσεις και κουπόνια. Πρόκειται για μια εφαρμογή που θα αλλάξει εκ βάθρων τον τρόπο που ψωνίζουμε, ενώ μελλοντικά αυτές οι προσφορές θα είναι "κομμένες και ραμμένες” στα μέτρα μας αφού θα είναι προσωποποιημένες. Και όλα αυτά χωρίς ακόμα μία πλαστική κάρτα και χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να μπαίνουμε στη διαδικασία να συγκεντρώνουμε πόντους.

  Όσο για τη χρήση της εφαρμογής είναι εξαιρετικά απλή και εύχρηστη. Ο καθένας από εμάς καλείται να επιλέξει τα κουπόνια που τον ενδιαφέρουν, να τα ενεργοποιήσει πριν μεταβεί στο κατάστημα και προτού λήξουν να τα εξαργυρώσει, σκανάροντας την ψηφιακή κάρτα, που είναι διαθέσιμη εντός της εφαρμογής, στο ταμείο του καταστήματος. Παρεμπιπτόντως η κάρτα ανοίγει και offline, σε περίπτωση που δεν έχουμε δεδομένα ή σήμα στο κινητό.

  Επιπλέον η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε ανά πάσα στιγμή, δηλαδή σε πραγματικό χρόνο, τις συναλλαγές και το ποσό που εξοικονομούμε μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών εντός της εφαρμογής, ενώ έχουμε πρόσβαση στα ψηφιακά φυλλάδια της Lidl Ελλάς. 

  Η συγκεκριμένη εφαρμογή προσφέρει και μια νότα διασκέδασης, μέσω της λειτουργίας "Ξύνεις Κερδίζεις", χωρίς πλαστική κάρτα μόνο με το smartphone εύκολα και γρήγορα.

   

  pin

  Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πιστότητας, που έχει ήδη "τρέξει” με μεγάλη επιτυχία σε άλλες χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Lidl, έχει στόχο να ενισχύσει την αφοσίωση/εμπειρία του καταναλωτή στα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά και τις αξίες της εταιρίας. 

  Η Lidl Ελλάς αποδεικνύει έμπρακτα ότι θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο των στρατηγικών της προτεραιοτήτων, επιδιώκοντας τη μέγιστη ικανοποίηση του, και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, τη συνέπεια και την πληρότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.  

  Ο καθένας μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή δωρεάν από το App Store / Google Play Store, να κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή και να απολαύσει άμεσα το περιεχόμενο του Lidl Plus.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ