Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 21-Σεπ-2020 11:14

  Πόσο θωρακισμένοι είστε πραγματικά από τον κορονοϊό; Ελέγξτε το σε ένα από τα θεραπευτήρια του Ομίλου HHG

  HHG paketo anticovid
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για την καλύτερη πρόγνωση στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, ο οργανισμός μας πρέπει να είναι θωρακισμένος. Αλλά τι πραγματικά σημαίνει αυτό; Γιατί δύο συνομήλικοι, υγιείς άνθρωποι παρουσιάζουν τόσο διαφορετική συμπτωματολογία, με τον έναν πλήρως ασυμπτωματικό και τον άλλον να παρουσιάζει βαριά συμπτώματα με μεγάλη δυσκολία ανάκαμψης και επιστροφή στην καθημερινότητα;

  Εξαιτίας του τεράστιου κινδύνου που προκάλεσε στις ζωές όλων μας η εμφάνιση του κορονοϊού, η επιστημονική κοινότητα ενεργοποιήθηκε άμεσα για να απαντήσει σε αυτό ακριβώς το ερώτημα και να μελετήσει το κάθε τι, που πιθανώς διευκολύνει ή αποτρέπει την νόσηση και τη βαρύτητα αυτής, από τον ιό. 

  Σαφώς και δεν υπάρχουν ακόμα ασφαλή δεδομένα, πάρα μόνο ενδείξεις, όπως για παράδειγμα η πρόσφατή έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών που έδειξε συσχέτιση μεταξύ των χαμηλών επιπέδων Βιταμίνης D με τα αυξημένα ποσοστά θνησιμότητας και νόσησης από τον Covid-19 σε 20 ευρωπαϊκές χώρες. 

  Παρόμοιες απόψεις έχουν διατυπωθεί και για τον ανάλογο ρόλο που ασκεί το επίπεδο και άλλων βιολογικών παραγόντων που είναι ενδεικτικοί της ανταπόκρισης του ανοσοποιητικού μας συστήματος, και εκφράζονται εύκολα με συνήθεις εργαστηριακές εξετάσεις. 

  Με σκοπό τον έλεγχο αυτών των παραγόντων, ο Όμιλος Hellenic Healthcare, που απαρτίζεται από τα θεραπευτήρια Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta Interclinic, δημιούργησε πακέτο εργαστηριακών εξετάσεων στη συμβολική τιμή των 40€. 
   
  Το πακέτο antiCovid-19 Check up περιλαμβάνει τα παρακάτω:
  - ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ
  - CRP
  - D.DIMMER PLUS
  - ΦΕΡΡΙΤΙΝΗ
  - ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΜΕΝΗ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ (HBAIC)
  - ΒΙΤΑΜΙΝΗ D
  - EΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΟ 

  Το συγκεκριμένο check up μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μαζί με το τεστ Covid-19, εφόσον το επιθυμεί ο εξεταζόμενος, είτε ανεξάρτητα.

  Υγεία: Ερυθρού Σταυρού 4 & Κηφισίας, Μαρούσι, Τ: 210 686 7340
  Metropolitan Hospital: Εθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελ. Βενιζέλου 1, Ν. Φάληρο, Αθήνα, Τ: 210 480 9000
  Μητέρα: Ερυθρού Σταυρού 6, Μαρούσι, Τ: 210 686 7340
  Metropolitan General: Λεωφόρος Μεσογείων 264, Χολαργός, Τ: 210 650 2000
  Λητώ: Μουσών 7 - 13 Αθήνα, Τ: 210 686 7340
  Creta Interclinic: Μίνωος 63, Ηράκλειο Κρήτης, T: 2810 373800

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ