Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 28-Αυγ-2020 18:21

  Οι Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου Α.Ε. επιλέγουν BIOCLAD

  Οι Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου Α.Ε. επιλέγουν BIOCLAD
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τα καινοτόμα συστήματα pvc αντιμικροβιακής επένδυσης BIOCLAD, λόγω της τεχνολογίας Ιόντων Αργύρου Biocote που είναι εφαρμοσμένη σε αυτά, επιλέχθηκαν από την ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. ως η πλέον σύγχρονη και γρήγορη λύση επένδυσης της υπάρχουσας δόμησης, για την ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων στους χώρους εφαρμογής.

  Η αντιμικροβιακή τεχνολογία Ιόντων Αργύρου BioCote, που είναι εφαρμοσμένη στις pvc επιφάνειες BioClad, εξασφαλίζει αποδεδειγμένα ότι αυτές: "λειτουργούν" άμεσα και σε βάθος χρόνου, έχουν "μηδενικό" κόστος συντήρησης, "αντέχουν" στα περισσότερα χημικά καθαριστικά και απολυμαντικά και "καθαρίζονται" εύκολα με ζεστό σαπουνόνερο, παρέχοντας πιστοποιημένα εξαιρετικά αποτελέσματα αντιμικροβιακής υγιεινής.

  Οι αντιμικροβιακές επιφάνειες BioClad, εφαρμόστηκαν στους χώρους της Κουζίνας και του Ιατρείου των Κεντρικών Γραφείων της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε., καθώς και στους πάγκους εργασίας όλων των Μετωπικών Σταθμών του δικτύου (συνολικά 51booth), μειώνοντας το μικροβιακό φορτίο της κάθε επιφάνειας εφαρμογής και διασφαλίζοντας την υγεία και την αίσθηση ασφαλείας για όλους τους εργαζόμενους. 

  Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. είναι η πρώτη εταιρία, από τις εταιρίες Παραχώρησης Οδικών Δικτύων της χώρας μας που εφάρμοσε τέτοιου είδους καινοτομία, αποδεικνύοντας την μέριμνα της εταιρίας για την προστασία όλων.

  Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία μας καθώς και στα καινοτόμα pvcαντιμικροβιακά συστήματα υγιεινής επένδυσης της BioClad που αντιπροσωπεύουμε.

  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε το www.bioclad.gr
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ