Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 18-Αυγ-2020 23:50

  Public…για όλα τα βιβλία που θα χρειαστείς τη νέα σχολική χρονιά

  Public…για όλα τα βιβλία που θα χρειαστείς τη νέα σχολική χρονιά
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Νέα σχολική χρονιά σημαίνει νέα βιβλία και φυσικά βιβλία σημαίνει… Public. Οι λίστες των σχολικών βιβλίων έχουν βγει και ήδη γνωρίζετε τι θα χρειαστείτε για την επόμενη χρονιά. Μην το αφήνετε για Σεπτέμβριο. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προμηθευτείτε το εκπαιδευτικό υλικό που θα χρειαστείτε.

  Επισκεφθείτε τον απόλυτο προορισμό για όλα τα σχολικά, τα καταστήματα Public και το public.gr που τα έχουν…όλα. Με μία βόλτα στο Public ή μερικά κλικ στο public.gr, θα βρείτε αποκλειστικά σχέδια σε τσάντες και κασετίνες, τετράδια, μπλοκ, βιβλία, γραφική ύλη, βοηθήματα, λεξικά, προϊόντα τεχνολογίας αλλά και τα πρακτικά school-packs.

  Με τον οδηγό που έχει ετοιμάσει το Public, μπορείτε με τρία απλά βήματα συμπληρώνοντας τη βαθμίδα, την τάξη και το σχολείο, να βρείτε συγκεντρωμένα και ντυμένα τα βιβλία, ανά τάξη, και να διαλέξετε έτοιμη λίστα για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

  Το Public διαθέτει τεράστια γκάμα από βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών που καλύπτουν ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια. Μπορείτε να βρείτε βιβλία για όλες τις δημοφιλείς γλώσσες, αλλά και άλλες λιγότερο δημοφιλείς όπως Κινέζικα, Αραβικά, Ιαπωνικά κ.λπ. Επιπλέον, στα Public θα βρείτε και δεκάδες λεξικά για τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει, από ογκώδη για τη βιβλιοθήκη σας, μέχρι τσέπης για να έχετε πάντα μαζί σας.

  Φυσικά, υπάρχουν και όλα τα δημοφιλή ελληνικά λεξικά για μαθητές αλλά και για όλους. Καλό το Google, αλλά θεωρούμε ότι ένα καλό ελληνικό λεξικό δεν θα πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη. Στα Public θα βρείτε από λεξικά για μαθητές Δημοτικού, μέχρι λεξικά της αρχαίας ελληνικής για μεγαλύτερους μαθητές, αλλά και πιο εξειδικευμένα όπως λεξικό ρημάτων, ετυμολογικά, λεξικά συνωνύμων, αντωνύμων και πολλά άλλα.

  i-Talk μόνο στα Public

  Αξίζει να αναφερθούμε ξεχωριστά στην μεγάλη συνεργασία του Public με την Linguaphone που σας προσφέρουν έναν εύκολο και εντυπωσιακό τρόπο να μάθετε μια ξένη γλώσσα εύκολα και γρήγορα από το μηδέν, είτε να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας και να μιλάτε με άνεση πολύ γρήγορα. Η σειρά ονομάζεται i-Talk Public και θα σας βοηθήσει να μάθετε όλα τα βασικά και πρακτικά στοιχεία της γλώσσας που χρειάζεστε στην καθημερινή σας ζωή.

  Μην περιμένετε να τελειώσει ο Αύγουστος για να προμηθευτείτε τα βιβλία για την επόμενη χρονιά. Ξεφυλλίστε τον πληρέστερο οδηγό χαρτοσχολικής 2020 και σκουλάρετε! Η μεγαλύτερη γκάμα της αγοράς σας περιμένει στα καταστήματα Public και online στο public.gr!

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ