Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 05-Αυγ-2020 12:30

  H Pylones Hellas διερευνά το μεταβαλλόμενο αίσθημα ασφάλειας σχετικά με το cloud computing

  The State of Cybersecurity 2020
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με μακρά παρουσία 22 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης ως IT systems & security integrator, διοργανώνει την πρώτη μεγάλη έρευνα με αντικείμενο την ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα του ΙΤ, από την απλή διαδικτυακή συναλλαγή έως την ασφάλεια των data centers και τις υπηρεσίες cloud.    

  Οι σημερινές απαιτήσεις σε business επίπεδο, επιβάλλουν την αδιάλειπτη λειτουργία και λειτουργικότητα. Οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα, έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς πρόβλημα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και πάντα με ασφάλεια για τα δεδομένα που διακινούνται. Οι υπηρεσίες cloud επιτρέπουν στους τελικούς χρήστες, αλλά και σε μικρές επιχειρήσεις μέχρι και μεγάλους οργανισμούς να αυξήσουν την ευελιξία και να επιταχύνουν τις διαδικασίες τους μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος. Το χρονικό διάστημα της πανδημίας Covid19, πολλές επιχειρήσεις και τελικοί χρήστες στράφηκαν σε υπηρεσίες cloud και τεχνολογίες secure remote access για να συνεχίσουν να εργάζονται απομακρυσμένα. Ωστόσο, δεν λείπουν οι ανησυχίες σχετικά με την αποθήκευση, το απόρρητο αλλά και την ασφάλεια των δεδομένων, αφού υπάρχουν προκλήσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

  Η Pylones Hellas σε συνεργασία με το τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά διενεργούν την παρούσα έρευνα για να εκτιμήσουν το μεταβαλλόμενο αίσθημα ασφάλειας σχετικά με το cloud computing.

  Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και να συμμετάσχετε στην έρευνα "The state of Cybersecurity 2020”:  www.surveymonkey.com
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ