Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 21-Ιουλ-2020 11:17

  Οι διακοπές μας φέτος, αξίζουν τον υψηλότερο δείκτη προστασίας!

  Hellenic Seaways
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στη Hellenic Seaways, σας ταξιδεύουμε με υπευθυνότητα και σας προσφέρουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση για ένα άνετο και αξέχαστο ταξίδι!

  Η Hellenic Seaways, ακολουθεί πλήρως τους κανόνες του ΕΟΔΥ και εφαρμόζει μια σειρά από μέτρα πρόληψης αναφορικά με τον Covid-19. 

  Με τη Hellenic Seaways ταξιδεύουμε "Έτσι κι Αλλιώς, στο Αιγαίο”, με νέες μειωμένες τιμές, και απολαμβάνουμε τις ομορφιές του Αιγαίου! 

  Τα πλοία μας αναχωρούν καθημερινά προς τα νησιά του Σαρωνικού, τις καταπράσινες Σποράδες, τις πανέμορφες Κυκλάδες και το αγαπημένο Βόρειο Αιγαίο. 

  Δεκάδες προορισμοί, πολλές επιλογές δρομολογίων, για να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε!  

  Τα πλοία μας διαθέτουν άνετα σαλόνια*, καμπίνες*, καθίσματα αεροπορικού τύπου, bars ανοιχτού* και κλειστού τύπου, εστιατόρια*, καταστήματα και όλες τις ανέσεις όπου μπορείτε να απολαύσετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εν πλω!
  *Διατίθενται μόνο στα συμβατικά πλοία

  pin

  Η προστασία σας στην Hellenic Seaways

  Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία σας στο ταξίδι με τα πλοία μας:

  -    Καθαρίζουμε εντατικά όλες τις επιφάνειες των πλοίων 
  -    Πραγματοποιούμε συχνές απολυμάνσεις
  -    Διαθέτουμε σύστημα αερισμούγια 100% φυσικό αέρα
  -    Καθαρίζουμε τακτικά τις μονάδες κλιματισμού
  -    Διαθέτουμε απολυμαντικό για τον καθαρισμό χεριών
  -    Δημιουργήσαμε σημάνσεις για την τήρηση των ελάχιστων αποστάσεων 

  Εσείς, πρέπει να έχετε μαζί σας μάσκα προσώπου την οποία θα πρέπει να φοράτε κατά την διάρκεια του ταξιδιού στους εσωτερικούς χώρους των πλοίων.

  Προσφορές

  Επωφεληθείτε από τις προσφορές της Hellenic Seaways και ταξιδέψτε με μεγάλες εκπτώσεις! Δείτε τις όλες εδώ: https://hellenicseaways.gr/offersandservices

  Εκπτώσεις επιστροφής, οικογενειακές, εκπτώσεις για τα μέλη Seasmiles. Γίνετε τώρα μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας Seasmiles και με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίστε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια και αποκτήστε επιπλέον μοναδικά προνόμια! Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles, μπορείτε να δείτε στο www.seasmiles.com

  Μπορείτε να γίνετε μέλη στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών seasmiles και εν πλω μέσω του Seasmileskiosk που θα βρείτε στα πλοία μας. Για τα μέλη του προγράμματος, το kiosk σας δίνει την ευκαιρία να ενημερωθείτε γρήγορα και εύκολα για τους πόντους σας, αλλά και να εκτυπώσετε την blue κάρτα σας.

  Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην HellenicSeaways, τηλ.: 210-8919800 ή στο www.hsw.gr

  Hellenic Seaways FlyingCat

  Η Hellenic Seaways είναι μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Επιβατηγού Ναυτιλίας και κατατάσσεται στον κλάδο του μέσα στις 3 μεγαλύτερες εταιρίες στη Μεσόγειο και στις 50 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα (ανεξαρτήτως κλάδου). Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

  Ραντεβού στο πλοίο και σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι!

  Hellenic Seaways. Έτσι κι αλλιώς, Αιγαίο!

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ