Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Ιουν-2020 11:00

  Αγόρασε από τοπικά καταστήματα και θα έρθουν στην πόρτα σου δωρεάν με τη Visa

  Αγόρασε από τοπικά καταστήματα και θα έρθουν στην πόρτα σου δωρεάν με τη Visa
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το φαρμακείο, το παντοπωλείο ή το pet shop μίας περιοχής μπορεί να παραδώσει τα προϊόντα που επιθυμεί ο τοπικός πελάτης στην "πόρτα" του. Μία νέα ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα να επιλέγει ηλεκτρονικά ο καταναλωτής τις αγορές της ημέρας  από ένα (ή και παραπάνω) τοπικά καταστήματα, τα πιο πολλά εξ αυτών δεν είχαν μέχρι τώρα επιλογή delivery. 

  Μάλιστα, για παραγγελίες που θα γίνονται κάθε Πέμπτη μέχρι και τις 16 Ιουλίου δεν θα υπάρχουν έξοδα αποστολής μέσα από την προωθητική ενέργεια "Stoferno με Visa". Προσφέρει δωρεάν μεταφορικά σε αγορές μέσω κάρτας Visa που έχουν αξία άνω των 30 ευρώ.

  Η εταιρεία δεν διευκολύνει μόνο τον πελάτη, αλλά και την τοπική αγορά. Και τούτο διότι μικροί επιχειρηματίες που δεν είχαν την επιλογή των ηλεκτρονικών αγορών και της παράδοσης κατ οίκον, πλέον μπορούν να διευρύνουν το "κοινό" στο οποίο απευθύνονται.  

  Ειδικά στην παρούσα συγκυρία τις υγειονομικής κρίσης, με την άνοδο της τηλεργασίας αλλά και την κοινωνική αποστασιοποίηση πολλών ομάδων πληθυσμού, το εν λόγω εργαλείο δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα.

  Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς στόχους της συνεργασίας της Visa με την Stoferno.gr: να προσφέρει μια προστιθέμενη αξία σε όσους χρήστες παραγγέλνουν μέσω της πλατφόρμας, αλλά και να ενισχύσει τις ηλεκτρονικές πληρωμές στην αγορά.

  Το επόμενο βήμα

  Η προωθητική ενέργεια της Visa, μίας  εκ των σημαντικότερων εταιρειών παγκοσμίως στο χώρο των ψηφιακών πληρωμών, είναι το επόμενο βήμα στο πλαίσιο του Visa Innovation Program. 

  Η επιχείρηση Stoferno.gr επιλέχθηκε μαζί με άλλες  5 καινοτόμες επιχειρήσεις για ένταξη στον 1ο κύκλο του προγράμματος  Visa Innovation Program που έλαβε χώρα το 2019. Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 100 ώρες mentoring των 6 εταιριών με στελέχη των τραπεζών, της Visa και της Crowdpolicy, Design sprints για προσδιορισμό των εφαρμογών (PoCs), 4 σχετικά events με πάνω από 250 συμμετέχοντες ενώ έχει ξεκινήσει η υλοποίηση 4 πιλοτικών εφαρμογών - συνεργασιών με τις τράπεζες και τη Visa. 

  Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίσθηκε το επόμενο βήμα του προγράμματος. Ο λόγος για την συνεργασία της Visa με τη Stoferno.gr, για να προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά σε κάθε αγορά με χρήση κάρτας Visa.

  Η εταιρεία 

  Η Stoferno.gr είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, διαθέσιμη μέσω σε web, Android και iOS. Ειδικεύεται στο άμεσο delivery προϊόντων κάθε κατηγορίας από τοπικά καταστήματα (όπως παντοπωλεία, μανάβικα, φαρμακεία και πολλά άλλα), με παράδοση εντός της ώρας. Παράλληλα, η Stoferno.gr παρέχει και υπηρεσίες άμεσων ταχυμεταφορών εντός της πόλης, για last-mile αυθημερόν διανομές, με παραδόσεις ακόμα και εντός 2ώρου.

  Κάθε φορά που διαμορφώνει ένας χρήστης της πλατφόρμας καλάθι με εμπορεύματα συνολικής αξίας άνω των 30 ευρώ από συνεργαζόμενα καταστήματα της υπηρεσίας, δικαιούται  δωρεάν μεταφορικά έξοδα όταν επιλέγει να πληρώσει με κάρτα Visa.  Σε περίπτωση που θέλει να πραγματοποιήσει συναλλαγή με χαμηλότερο συνολικό κόστος καλαθιού, ισχύουν οι ίδιες χρεώσεις και ελάχιστες παραγγελίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας.  

  Το Visa Innovation Program

  Το Visa Innovation Program είναι μία συνεργασία της  Visa και της Crowdpolicy  και στοχεύει στην προώθηση νέων τρόπων πληρωμών ενώ παράλληλα εμπλουτίζει την εμπειρία του ψηφιακού εμπορίου για τους Έλληνες καταναλωτές και εμπόρους. 

  Λειτουργεί ως μία συνεργατική πλατφόρμα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της αγοράς μέσω συγκεκριμένων προτάσεων. Οι fintechs και οι επιχειρηματικοί συνεργάτες της Visa συνεργάζονται για την αντιμετώπιση προκλήσεων σε όλη την αγορά με απτές λύσεις στη νέα μεταβαλλόμενη οικονομία.

  Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην αλλαγή της συμπεριφοράς στις πληρωμές από μετρητά σε χρήση καρτών σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: τις ημερήσιες δαπάνες των Ελλήνων καταναλωτών, τα έσοδα από τον τουρισμό, τις μετακινήσεις καθώς και τις συναλλαγές προς καταναλωτή (G2C), καταναλωτή προς δημόσιο (C2G), επιχείρηση προς επιχείρηση (B2B) και Peer to Peer (P2P).


   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

   

  Advertisement