Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 25-Ιουν-2020 09:00

  Globalsat: Το επόμενο βήμα στη θερμομέτρηση

  Globalsat: Το επόμενο βήμα στη θερμομέτρηση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

  Όσο οι μέρες περνούν και επιστρέφουμε σε "ρυθμούς" κανονικότητας, η ανάγκη για πρόληψη γίνεται όλο και πιο επιβεβλημένη. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, η μέτρηση της θερμοκρασίας των εργαζόμενων αποτελεί την πλέον καθημερινή συνήθεια για τις περισσότερες εταιρείες, τα εμπορικά κέντρα, τα πολυκαταστήματα, κ.ο.κ.

  Τι γίνεται όμως με τον χρόνο που δαπανάται στην όλη διαδικασία;

  Είναι γνωστό ότι τα σύγχρονα συστήματα θερμομέτρησης καλούνται να προσφέρουν γρήγορα και αξιόπιστα αποτελέσματα, στο λιγότερο δυνατό χρόνο.

  Τη λύση στο "πρόβλημα" έρχεται να δώσει η Globalsat, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες - διανομείς προϊόντων τεχνολογίας οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα, η οποία, διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά τους σταθμούς ελέγχου μέτρησης θερμοκρασίας σώματος Thermocontrol & Thermocontrol Plus, της εταιρείας Promobot.

  Γρήγορα, ανέπαφα και με ασφάλεια

  Το να μετράται η θερμοκρασία ενός ατόμου από κάποιο άλλο με τη χρήση θερμομέτρου είναι μια διαδικασία χρονοβόρα, απαιτεί ανθρώπινους πόρους και μεγαλύτερο κόστος, ενώ παράλληλα η πιθανότητα εξάπλωσης της νόσου είναι μεγαλύτερη.

  Οι  αυτόματοι σταθμοί ελέγχου μέτρησης θερμοκρασίας σώματος Thermocontrol και Thermocontrol Plus είναι η πιο σύγχρονη επιλογή στην θερμομέτρηση, καθώς επιτρέπουν σε οργανισμούς, εταιρείες, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, μονάδες υγείας, πολυκαταστήματα, δημόσια κτίρια και υπηρεσίες να μετρούν τη θερμοκρασία των επισκεπτών, υπαλλήλων, ασθενών, πελατών τους ανέπαφα, γρήγορα και εύκολα χωρίς να απαιτείται η συμμετοχή κάποιου υπαλλήλου στη διαδικασία. 

  Οι αυτόνομοι σταθμοί Thermocontrol & Thermocontrol Plus παρέχουν ανέπαφες μετρήσεις θερμοκρασίας με ακρίβεια 0,2°C σε μόλις 5 δευτερόλεπτα και μπορούν να μετρήσουν έως και 600 άτομα ανά ώρα. Ο χρήστης δεν απαιτείται να αγγίξει τη συσκευή κατά τη μέτρηση και το αποτέλεσμα εμφανίζεται στην ενσωματωμένη στη συσκευή οθόνη. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και η διαδικασία απαιτεί απλά τη σύνδεση της συσκευής στο διαδίκτυο.

  Ο σταθμός Thermocontrol Plus παρέχει επιπρόσθετες λειτουργίες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου, ηλικίας και φύλλου, η διατήρηση αρχείου έως 1.000 άτομα, η πραγματοποίηση video-κλήσεων, η σύνδεση με τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, καθώς και η υποστήριξη φωνητικών οδηγιών για την εισαγωγή ονόματος και την πλοήγηση. 

  Πως γίνεται η θερμομέτρηση

  -Ο επισκέπτης πλησιάζει τον σταθμό

  -Ηχητικά σήματα εξασφαλίζουν την ιδανική απόσταση των 5-10 cm μεταξύ του χρήστη και της συσκευής. Ο χρήστης δεν αγγίζει την συσκευή κατά την μέτρηση

  -Το αποτέλεσμα εμφανίζεται στην οθόνη εντός 5 δευτερολέπτων

  -Το πράσινο υποδηλώνει φυσιολογική θερμοκρασία. Το κόκκινο υποδηλώνει ότι η θερμοκρασία υπερβαίνει τη φυσιολογική

  -Τα αποτελέσματα κάθε μέτρησης αποστέλλονται στη βάση δεδομένων

  -Εάν η θερμοκρασία υπερβαίνει την φυσιολογική, αποστέλλεται σχετική ειδοποίηση στον υπεύθυνο ασφαλείας του κτιρίου

  pin

  Γρήγορη εγκατάσταση

  Η τοποθέτηση του σταθμού γίνεται στην είσοδο του χώρου και στη συνέχεια συνδέεται στο διαδίκτυο. Αμέσως μετά ο σταθμός τίθεται σε λειτουργία, λαμβάνει και στέλνει αναλυτικά στοιχεία υπαλλήλων και επισκεπτών.

  Σημειώνεται πως η Promobot είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ρομποτικών υπηρεσιών στη Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη.  Δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται στους τομείς της ρομποτικής, της ηλεκτρονικής, της τεχνητής νοημοσύνης και των νευρωνικών δικτύων, της αυτόνομης πλοήγησης, της αναγνώρισης ομιλίας, της ανάπτυξης τεχνητού δέρματος και μυών και της αλληλεπίδρασης ανθρώπου-μηχανής.

  Περισσότερες πληροφορίες για τους σταθμούς Thermocontrol και Thermocontrol Plus μπορείτε να δείτε στο σχετικό video.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους σταθμούς Thermocontrol & Thermocontrol Plus μπορείτε να απευθυνθείτε στη GLOBALSAT: Τηλ. 210 6664000, Email: b2b@globalsat.gr 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ