Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Ιουν-2020 16:10

  Η Sparkle και η Neurosoft λανσάρουν καινοτόμο υπηρεσία "επιχειρηματικής συνδεσιμότητας"

  Η Sparkle και η Neurosoft λανσάρουν καινοτόμο υπηρεσία "επιχειρηματικής συνδεσιμότητας"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Sparkle, ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών διεθνών τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων στην Ιταλία και μεταξύ των δέκα κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως και η Neurosoft, η καινοτόμος Ελληνική εταιρεία Πληροφορικής ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στον τομέα των managed services (υπηρεσίες διαχείρισης) με τη διάθεση της υπηρεσίας Enterprise Link στην ελληνική αγορά. 

  Η Enterprise Link είναι μια υπηρεσία "επιχειρηματικής συνδεσιμότητας" που απευθύνεται σε επιχειρήσεις με πολλαπλά σημεία παρουσίας. Βοηθάει στην απλοποίηση της αρχιτεκτονικής του δικτύου τους και στη βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ υποκαταστημάτων, κεντρικών γραφείων και των Data Centers τους. 

  Στο παρελθόν, οι επιχειρήσεις μπορούσαν να συνδέσουν τα σημεία παρουσίας τους τους μέσω υποδομής δικτύου MPLS, παρακάμπτοντας τις δημόσιας χρήσης διαδικτυακές υποδομές (Broadband) και χρησιμοποιώντας μια κεντρική και συχνά "υπερφορτωμένη" σύνδεση για την λειτουργία των εφαρμογών τους. Ωστόσο, η αυξανόμενη ανάπτυξη των καινοτόμων υπηρεσιών cloud που προσφέρονται από διεθνείς παρόχους υπηρεσιών απαιτεί πιο προηγμένες, ευέλικτες και έξυπνες επιλογές υποδομής δικτύου και σύνδεσης. 

  Με βάση το SD-WAN, η Enterprise Link λειτουργεί ανεξάρτητα από το δίκτυο που χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή (MPLS ή Broadband), βελτιστοποιώντας τη λειτουργία των WAN γραμμών σύμφωνα με τις διαφορετικές επιχειρηματικές ανάγκες. Αυτό επιτυγχάνεται με την προτεραιοποίηση των εφαρμογών, διακοπές κίνησης (traffic break-outs) όταν απαιτείται, τη μέτρηση των γραμμών συνδέσεων σε πραγματικό χρόνο και τη διαχείριση του φόρτου της κίνησης των γραμμών με την αξιοποίηση load balancing. Η Enterprise Link προσφέρει στον χρήστη καλύτερη πρόσβαση στις εφαρμογές που χρειάζεται, όπου κι αν βρίσκεται. Ταυτόχρονα, η υπηρεσία διασφαλίζει υψηλότατο επίπεδο ασφάλειας, εντοπίζει και αποτρέπει απειλές, απλοποιεί παράλληλα τις καθημερινές λειτουργίες και επιτυγχάνει μεγαλύτερο αυτοματισμό στο δίκτυο. 

  Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο κ. Επαμεινώνδας Πασχαλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Neurosoft, δήλωσε: "Πιστοί στο όραμά μας να υποστηρίζουμε κάθε οργανισμό για να πετύχουμε περισσότερα στην ψηφιακή εποχή, προσφέρουμε σε συνεργασία με την Sparkle Integrated IaaS, λύσεις που καλύπτουν αποτελεσματικά τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων. Η Enterprise Link έρχεται ως μία ακόμα επιβεβαίωση της στρατηγικής μας επένδυσης σε καινοτόμες λύσεις, που χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες για να προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε όλες τις επιχειρήσεις". 

  "Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με τη Neurosoft θα αποδειχθεί πολύτιμη και στρατηγικής σημασίας για τις δραστηριότητές μας στην Ελλάδα", πρόσθεσε ο Enrico Bagnasco, Διευθύνων Σύμβουλος της Sparkle Greece. "Ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα που θα φέρει η από κοινού υπηρεσία Enterprise Link στις τοπικές και παγκόσμιες αγορές, καθώς αυτή η λύση όχι μόνο παρέχει ουσιαστικά οφέλη στους πελάτες μας, αλλά η ύπαρξη ενός σύγχρονου συστήματος που βασίζεται στις υπηρεσίες του cloud θα τους επιτρέψει να ανταποκριθούν καλύτερα στις νέες συνθήκες και να βελτιώσουν τη συνολική τους απόδοση".

  Η Neurosoft και η Sparkle αναζητούν συνεχώς καινοτόμες, αποδοτικές λύσεις που ενισχύουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων και την αξιοπιστία τους. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ