Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Ιουν-2020 15:28

  Πρόγραμμα Εργασιακής Ένταξης στο Digital Marketing από το ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ της ActionAidHellas με την συνεργασία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

  Πρόγραμμα Εργασιακής Ένταξης στο Digital Marketing από το ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ της ActionAidHellas με την συνεργασία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ της ActionAid Hellas σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση ξεκίνησε στις 5 Μαϊου, ένα δωρεάν ολοκληρωμένο πρόγραμμα εργασιακής ένταξης για 15 ωφελούμενους με αντικείμενο το "Certificate in Digital Marketing".

  Το πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 3 μηνών, και στόχος είναι η ένταξη των ωφελούμενων στην αγορά εργασίας με επαγγελματική κατάρτιση για την απόκτηση εφαρμοσμένης γνώσης στο digital marketing, από την Ελληνοαμερικανική Ένωση, εκπαιδευτικό συνεργάτη της ActionAid.  

  Το πρόγραμμα είναι μια πρωτοβουλία του ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΥ, και μιας μεγάλης ομάδας συνεργατών της ActionAid, με στόχο να στηρίξουν επαγγελματίες στην επανένταξή τους στην ενεργό επαγγελματική δράση, προσφέροντας ουσιαστικές γνώσεις και δεξιότητες που έχει ανάγκη σήμερα η αγορά.

  Ο ψηφιακός μεταχηματισμός μέσα από στρατηγικές και εργαλεία digital marketing είναι σήμερα στην εποχή του COVID-19, αναγκαίος όσο ποτέ, καθώς έχει δημιουργήσει τεράστιες ευκαιρίες επιχειρηματικότητας και επαγγελματικής εξέλιξης. 

  Οι ωφελούμενοι θα αποκτήσουν ολοκληρωμένη κατάρτιση σε όλους τους κύριους τομείς του digital marketing, έτσι ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσουν μια θέση στο χώρο ως junior digital marketers, αλλά και να τοποθετήσουν την δική τους επιχείρηση στο ψηφιακό κόσμο.  

  Στο Certificate in Digital Marketing οι ωφελούμενοι θα καλύψουν γνωστικά αντικείμενα μεταξύ άλλων όπως: ψηφιακή διαφήμιση, SEO, Web sites & e-shops, Online Sales, Content Marketing, Mobile Marketing, E-mail Marketing, Crisis Management & Communication, Growth Marketing, Στρατηγική και δημιουργία digital marketing plan.

  Το Certificate in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης στο Digital Marketing, τελεί υπό την αιγίδα του Hellenic American University, με περισσότερους από 18 εκπαιδευτές, επαγγελματίες της αγοράς. Το πρόγραμμα ξεκινήσε το 2015, έχοντας σήμερα πάνω από 500 απόφοιτους, οι οποίοι τώρα εργάζονται στο χώρο ή έχουν την δική τους επιχείρηση.

  Το πρόγραμμα έχει προσαρμοσθεί ειδικά στο γνωστικό επίπεδο των ωφελουμένων. Περιέχει επίσης ένα σημαντικό μέρος για την ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας από πιστοποιημένους coaches και experts του χώρου και τη διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας, φτάνοντας συνολικά στις 145 ώρες. Αυτό το τμήμα του προγράμματος πραγματοποιείται με την συνεργασία των:

  • Νάγια Αντωνίου: Career & Executive Coach, Msc International & European Relations. Msc in Energy Law, Economics & Strategy

  • Κωνσταντίνος Γαλάζιος: Επαγγελματικός Σύμβουλος, Εκπαιδευτής Ενηλίκων

  • Χριστόφορος Καρράς: Performance Coach shoft skills, Music Therapist MSc

  • Kariera.gr

  • ICF

  • ΚΕΜΕΛ

  Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Επίκεντρου θα βρείτε στο: https://epikentro.actionaid.gr/, και για το Certificate in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης θα βρείτε στο https://digital.hau.gr.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ