Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 21-Μαϊ-2020 13:17

  Η λύση στην εστίαση έρχεται από το e-table

  Η λύση στην εστίαση έρχεται από το e-table
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Καθώς τα εστιατόρια ετοιμάζονται να υποδεχτούν και πάλι τους πελάτες τους το e-table, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κράτησης τραπεζιών σε Ελλάδα και Κύπρο, συνεχίζει να υποστηρίζει τους περισσότερους από 500.000 χρήστες της καθώς και τα συνεργαζόμενα καταστήματα εστίασης υλοποιώντας το καινοτόμο πρόγραμμα "Ασφαλώς ΑΝΟΙΧΤΑ". 

  Μέσω του προγράμματος που υλοποιείται σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους στην οργάνωση σχεδίων πρόληψης μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών της ελληνικής εταιρείας AGADVENT το e-table προσφέρει μια εργαλειοθήκη υγιεινής στους επαγγελματίες της εστίασης για την ασφαλή επανέναρξη της λειτουργίας των χώρων τους, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω COVID-19.

  Ειδικότερα, από το πρόγραμμα "Ασφαλώς ΑΝΟΙΧΤΑ" παρέχονται στα εστιατόρια του δικτύου του e-table τρία βασικά εργαλεία: 

  •    δωρεάν ειδικό οδηγό ασφαλούς λειτουργίας, 
  •    διαδικτυακά webinars από εξειδικευμένους τεχνικούς για τα στελέχη και το προσωπικό των εστιατορίων και 
  •    εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες ανά εστιατόριο σε προνομιακή τιμή.

  Εξάλλου η πλατφόρμα e-table αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τους επαγγελματίες εστίασης, καθώς εκτός από την προβολή της επιχείρησής τους 365 ημέρες τον χρόνο τους παρέχει και τη δυνατότητα να οργανώνουν τις κρατήσεις τους σε κάθε τραπέζι με χρονικό περιθώριο, λειτουργία πολύ χρήσιμη για τη μετά-COVID19 εποχή.

  Έτσι, οι ιδιοκτήτες θα είναι σίγουροι ότι το εστιατόριο τους γίνεται ευκολότερα προσιτό στους περισσότερους από 500.000 χρήστες του e-table, και ασφαλές, με την εγγύηση της άριστης προετοιμασίας του χώρου τους από την AGADVENT. 

  Από την άλλη, οι χρήστες θα ξαναβγούν για φαγητό με τους αγαπημένους τους, χωρίς να περιμένουν στην ουρά, απλά κλείνοντας το τραπέζι τους μέσα από το e-table.gr ή το mobileapp, εύκολα και γρήγορα - και διπλά σίγουροι για την ασφάλειά τους.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ