Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Απρ-2020 13:26

  Μένουμε για λίγο μακριά για να ξαναβρεθούμε

  Μένουμε για λίγο μακριά για να ξαναβρεθούμε
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Γιατί, όπως λέει και η Melissa, όσο πιο μακριά μείνουμε τώρα, τόσο πιο σύντομα θα ξαναβρεθούμε κοντά, με όλους αυτούς που αγαπάμε, με ένα πιάτο που αγαπάμε.

  Ας μείνουμε λίγο ακόμη μακριά. Γιατί όσο πιο μακριά μείνουμε τώρα, τόσο πιο σύντομα θα ξαναβρεθούμε με όλους αυτούς που αγαπάμε. Αυτό το μήνυμα που ακούμε από την πρώτη ημέρα που μπήκαμε σε καραντίνα, για να προστατευθούμε εμείς και για να προστατεύσουμε τους οικείους μας, τους φίλους μας, τους διπλανούς μας, κατάφερε να το αποτυπώσει σε μια πολύ δυνατή συναισθηματική φορτισμένη εικόνα η Melissa.


   


   

  Μια εικόνα, που πλημμυρίζει την οθόνη της τηλεόρασης μας, του laptop, του υπολογιστή, του tablet, του κινητού μας αλλά και την ψυχή μας με το πιο ισχυρό, αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα. 

  Μένουμε μακριά από τους καλούς μας φίλους και ας έχουμε ωραίες συνταγές να μοιραστούμε και από τους ηλικιωμένους που ζητάνε σαν μικρά παιδιά να έρθουνε κοντά μας. Γιατί παρά την απόσταση παραμένουμε δυνατοί, γιατί σύντομα γνωρίζουμε πως θα μοιραστούμε καινούργιες ιστορίες στα παλιά γνώριμα τραπέζια. 

  Στα 50 αυτά δευτερόλεπτα ασπρόμαυρης εικόνας, η Melissa, κατάφερε να μας …κεντρίσει και να ανασύρει εικόνες και μνήμες από το παρελθόν και το παρόν μας, φέρνοντας μπροστά και αναδεικνύοντας τις αξίες μας. Αλλά και δίνοντας μας την υπόσχεση για ένα αύριο, που δεν θα είναι γκρίζο, με την Melissa εδώ, σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε τραπέζι, να μας συντροφεύει με τις πιο όμορφες γεύσεις ώσπου να έρθει η στιγμή που αυτό το τραπέζι θα γίνει τόσο μεγάλο που θα χωρέσει ολόκληρη την Ελλάδα. 

  pin

  Γιατί η Melissa, έχει αποδείξει ότι στέκεται δίπλα μας, από τα μέσα του περασμένου αιώνα. Ακολουθώντας πιστά το dna της ανέλαβε δράση και προχώρησε σε σειρά από ενέργειες στήριξης, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ