Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 23-Δεκ-2019 18:11

  Αυτοματοποίηση Διεργασιών – Σταματήστε να εργάζεστε περισσότερο, αρχίστε να κάνετε περισσότερα!

  Αυτοματοποίηση Διεργασιών – Σταματήστε να εργάζεστε περισσότερο, αρχίστε να κάνετε περισσότερα!
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μια από τις μεγάλες αλήθειες της ψηφιοποίησης είναι ότι επηρεάζει κάθε κλάδο. Δεν υπάρχει καμία εταιρεία που να μην αισθάνεται την ισχύ της, αν όχι διαφορετικά, μέσω όλο και λιγότερων επιεικών πελατών, που αναπτύσσουν νέες προσδοκίες καθημερινά. Για τις επιχειρήσεις, αυτό σημαίνει μονάχα ένα πράγμα — γρήγορη προσαρμογή. Και ποιο καλύτερο σημείο εκκίνησης υπάρχει από  τις επιχειρηματικές διεργασίες;

  Κάθε εταιρεία βασίζεται σε διεργασίες. Όμως, το πόσο καλά λειτουργούν αυτές οι διαδικασίες μπορεί να είναι η τεράστια διαφορά μεταξύ μιας καλής και μιας σπουδαίας επιχείρησης. 

  Αν χάνετε συχνά τα ίχνη των σημαντικών σας εγγράφων ή πνίγεστε σε χειροκίνητη εργασία, η οποία θα μπορούσε εύκολα να αυτοματοποιηθεί, γνωρίζετε ήδη πόσο δύσκολο είναι να συμβαδίσετε με όλους αυτούς τους νέους ανταγωνιστές που είναι "ψηφιακοί ιθαγενείς" και οι οποίοι εφευρίσκουν καθημερινά νέα επιχειρηματικά μοντέλα, χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες.

  Επομένως, ακόμη και αν η μετάβαση από μη αποδοτικές μορφές εργασίας στα επιθυμητά αποτελέσματα, συχνά μοιάζει σαν ένα αδύνατο έργο, είναι επίσης αναπόφευκτο. Ειδάλλως, ο μόνος τρόπος που θα μπορούσατε να προσαρμοστείτε στις νέες απαιτήσεις της αγοράς, θα είναι μέσω της αύξησης της ανάγκης για επιπλέον προσωπικό. Κάτι το οποίο έχει σαφείς επιπτώσεις: επιβράδυνση της ανάπτυξης της επιχείρησής σας.


  Διατηρηθείτε στην πρωτοπορία και αυτοματοποιήστε τις επιχειρηματικές σας διεργασίες με την Canon

  Για να προετοιμαστούν για τη σύγχρονη εργασία, οι εταιρείες θα πρέπει, καταρχάς, να εξετάσουν την εφαρμογή ενός πιο παραγωγικού ψηφιακού περιβάλλοντος, το οποίο θα μπορεί να επιλύει πολλά ζητήματα της συνολικής τους απόδοσης.

  Χάρη στην Αυτοματοποίηση Διεργασιών της Canon, μπορείτε απλώς να αντικαταστήσετε τις παραδοσιακές αναλογικές ροές εργασίας με ψηφιακές λύσεις, οι οποίες θα προωθήσουν την παραγωγικότητα, θα εξοικονομήσουν χρόνο, χρήμα, ενώ επίσης θα απελευθερώσουν εργατικό δυναμικό, το οποίο θα μπορεί να αφοσιωθεί σε πιο εποικοδομητικά έργα, τα οποία επικεντρώνονται στους πελάτες.

  Χάρτη στην Αυτοματοποίηση Διεργασιών θα είστε σε θέση να:

  - Ανακαλύπτετε ταχύτερες ροές εργασίας με αποδοτική επεξεργασία και εύκολη φορητή πρόσβαση

  - Ενισχύετε την επεξεργασία των τιμολογίων με μεγαλύτερο έλεγχο, παραγωγικότητα και διαφάνεια

  - Εργάζεστε ταχύτερα, να περικόπτετε τις δαπάνες και να προσφέρετε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες, επεξεργαζόμενοι τα mail αποδοτικότερα

  - Και πάνω απ’ όλα, θα μπορείτε επιτέλους να αφοσιωθείτε σε πιο εποικοδομητικές εργασίες που αφορούν τους πελάτες σας.


  Είστε έτοιμοι να φέρετε την επανάσταση στην επιχείρησή σας;

  Για περισσότερες πληροφορίες για τις λύσεις της Canon επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.canon.gr/modernworking/
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ