Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 27-Νοε-2019 16:52

  Η Gizelis Robotics σας καλεί στο σπίτι της για να γνωρίσετε τη μοναδική της τεχνολογική εμπειρία

  Η Gizelis Robotics σας καλεί στο σπίτι της για να γνωρίσετε τη μοναδική της τεχνολογική εμπειρία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μια ακόμα πρωτοποριακή πρωτοβουλία αναλαμβάνει η εταιρεία Gizelis. Ανοίγει το εργοστάσιό της στο Σχηματάρι από τις 29/11 μέχρι και την 1/12 για να παρουσιάσει μια μοναδική εμπειρία, το INDUSTRY 4.0 ROBOTICS SHOW.

  Με αυτή την ειδική δράση, η εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το μέλλον της ελληνικής βιομηχανίας μέσα από τη χρήση μοναδικών συστημάτων ρομποτικής που κατασκευάζει και διαθέτει στην Ελλάδα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη δύναμη της ελληνικής καινοτομίας και τεχνολογίας στη ρομποτική που η Gizelis Robotics πρωτοπορεί.

  Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

  Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας.

  Συνεχίζει δυναμικά την πορεία της και σας καλεί στο "σπίτι της" για να σας παρουσιάσει μια μοναδική εμπειρία ρομποτικών συστημάτων και υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύσσεται στην Ελλάδα.

  Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική ρομποτική εμπειρία!

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ