Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 16-Οκτ-2019 13:22

  To Ecali Club διοργάνωσε τα Seven Stars Luxury Hospitality and Life Style Awards στη Λίμνη Βουλιαγμένης

  To Ecali Club διοργάνωσε τα Seven Stars Luxury Hospitality and Life Style Awards στη Λίμνη Βουλιαγμένης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δύο χρόνια μετά την πρώτη διεξαγωγή της τελετής βραβείων του καταξιωμένου Διεθνούς Οργανισμού "Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards" (SSLHLA) στην Ελλάδα, γνωστών και ως "The Oscars of Luxury" ή "Oscars of Tourism", το Ecali Club διοργάνωσε στο μαγευτικό τοπίο της Λίμνης Βουλιαγμένης (https://www.limnivouliagmenis.gr) την έβδομη και επετειακή τελετή, την τελετή των "επτά αστέρων".

  Στις 5 Οκτωβρίου 2019, έλαβε χώρα ένα από τα μεγαλύτερα θεματικά concepts, που έχει εντάξει το Ecali Club στους τομείς Social και Business Entertainment, το "SEVEN STARS LUXURY, HOSPITALITY AND LIFE STYLE AWARDS".

  Το θεματικό αυτό concept έχει ως στόχο την ανάδειξη του "Signum Virtutis", της Σφραγίδας της Αριστείας για επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.

  Η απονομή των βραβείων SSLHLA  αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της Τουριστικής Βιομηχανίας παγκοσμίως, καθώς η συγκεκριμένη διοργάνωση, γνωστή για το κύρος και την αίγλη της, έχει φιλοξενήσει στη λαμπερή σκηνή της, Διεθνούς Φήμης Επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, καθώς και Ευγενείς, όπως ο Πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, η Πριγκίπισσα Costanza della Torre e Tasso, η Πριγκίπισσα Nathalie του Hohenzollern και άλλοι.
  Το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2019, η ειδυλλιακή τοποθεσία της Λίμνης Βουλιαγμένης φιλοξένησε μια διεθνών προδιαγραφών παραγωγή και χάρισε στους συμμετέχοντες και υποψηφίους των βραβείων τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη διάκριση της πολυτελούς φιλοξενίας "επτά αστέρων", διάκριση με την οποία το Ecali Club έχει τιμηθεί τρεις συνεχόμενες χρονιές, 2017, 2018 και 2019, με το βραβείο "Seven Stars Private Members Club”, επιβεβαιώνοντας την αίγλη του στα κοινωνικά και επαγγελματικά δρώμενα.

  Οι ιδρυτές του Διεθνούς φήμης Θεσμού, Nicola El-Mouelhy  CEO και Co-Founder και Khalil El-Mouelhy Chairman, President & Founder των "Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards" της Εταιρείας "Seven Stars Media Corporation", ενθουσιασμένοι από την λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα αυτή την φορά στη Λίμνη Βουλιαγμένης, υποδέχτηκαν σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα τους "επτάστερους" νικητές και τους υψηλούς καλεσμένους από όλες τις χώρες του κόσμου, αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο αγαπάνε την Ελλάδα, αλλά και ότι η διοργάνωση τους ταιριάζει απόλυτα στα υψηλά standards της Ελληνικής φιλοξενίας.

  H πανέμορφη και λαμπερή Nicola El-Mouelhy, έλαμψε στην επετειακή τελετή της 5ης Οκτωβρίου 2019, με την υπέροχη δημιουργία της ταλαντούχας και μοναδικής σχεδιάστριας Όλγας Καραβερβέρη, σε πράσινο σμαραγδί χρώμα, που ξεχώρισε και εντυπωσίασε όλους τους καλεσμένους.

  Την λαμπερή βραδιά παρουσίασε η πανέμορφη, τουρκικής καταγωγής, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια,  Jülide Ateş  και η  Arina Domski, η μοναδική ουκρανή κλασσική μικτή τραγουδίστρια, η οποία συνθέτει και τραγουδά σε οκτώ γλώσσες, προσέφερε εκστατικές στιγμές με την κορυφαία ερμηνεία της.

  Κατά την επετειακή τελετή των επτά ετών των Διεθνών βραβείων SSLHLA, την οποία διοργάνωσε το Ecali Club στο μαγευτικό τοπίο της Λίμνης Βουλιαγμένης, ο κος Γιάννης Γεωργακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΑΛΗ Α.Ε., λαμβάνοντας το Special Award "Seven Stars Private Members Club” εξέφρασε τη χαρά του γι’ αυτή τη διεθνή αναγνώριση. Το βραβείο αυτό αποτελεί το επιστέγασμα της επί μισό αιώνα ξεχωριστής παρουσίας του Ecali Club, του πρώτου country club στην Ελλάδα.  Όπως ανέφερε ο κος Γιάννης Γεωργακάκης: "Τα βραβεία  SSLHLA δημιουργήθηκαν για να επιβραβεύσουν την αριστεία, έννοια συνώνυμη με τις αξίες του Ecali Club, το οποίο αντιπροσωπεύει το eclectic living και το eclectic hospitality".

  Επίσης το Special Award "Seven Stars Nature & wellness venue”, έλαβε η Λίμνη Βουλιαγμένης, ένας πραγματικός θησαυρός της φύσης, που εντυπωσίασε τους υψηλούς καλεσμένους, επιχειρηματίες Διεθνούς κύρους. Η διοργάνωση της έβδομης επετειακής τελετής, από το Ecali Club και τον Διεθνή Θεσμό στη Λίμνη Βουλιαγμένης, στη καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, μάγεψε όλους τους παρευρισκόμενους, ως ο κρυμμένος θησαυρός της Αττικής φύσης, ως το πιο ειδυλλιακό τοπίο, ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο παγκόσμιας εμβέλειας. Το βραβείο παρέλαβε ο κος Χαρίτων Σταυρόπουλος, Chairman of the Board of Lake Vouliagmeni Tourist Enterprices SA.

  Το βραβείο "Seven Stars Rent a car-Greece”, απονεμήθηκε στην Sixt, η οποία ήταν μεταξύ των μεγάλων νικητών της έβδομης επετειακής τελετής των SSLHLA. Το βραβείο το παρέλαβε ο κος Σωτήρης Χατζίκος, CEO του Ομίλου της Μοτοδυναμικής, ο οποίος δήλωσε " Η επιλογή της SIXT ως νικήτριας στα Διεθνή Βραβεία,  είναι μια τεράστια αναγνώριση της αποστολής της SIXT, που προσπαθεί να δημιουργήσει premium και πρωτοποριακά προϊόντα που ενθουσιάζουν και κινούνται δυναμικά στην Ελληνική αγορά".

  Η Samsung Electronics Hellas έλαβε την τιμητική διάκριση "Seven Stars Lifestyle Electronics Brand" επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της για παροχή πρωτοποριακών λύσεων και υπηρεσιών, που εξατομικεύονται ανάλογα σε κάθε B2B και B2C ανάγκη. Η βράβευση έρχεται τη χρονιά που η Samsung Electronics γιορτάζει 50 χρόνια, γεμάτα με δημιουργία ουσιαστικών καινοτομιών για να εμπνέει τον κόσμο και να διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες. Το βραβείο παρέλαβε ο Άρης Αναπλιώτης, Head of Business Display Solutions SAMSUNG.


  Η Nicola Brookes El-Mouelhy, CEO & Co-Founder of Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards και ο κ. Άρης Αναπλιώτης, Head of Business Display Solutions της SAMSUNG

  Ο πολυβραβευμένος προορισμός mega yacht στην Ελλάδα, η Μαρίνα Φλοίσβου, έλαβε το Special Award  "Seven Stars Marina”.  Η LAMDA Flisvos Marina ιδρύθηκε με σκοπό την ανάπτυξη, αναβάθμιση και διαχείριση των χερσαίων και θαλάσσιων υποδομών της Mαρίνας Φλοίσβου. Με το βραβείο SSLHLA, το βραβείο αριστείας, διακρίθηκε όχι μόνο για την ποιότητα των υπηρεσιών της, αλλά και για την στρατηγική της θέση στην Αθηναική Ριβιέρα. Το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας έχει μετατρέψει τη Μαρίνα Φλοίσβου σε κορυφαία μαρίνα στη νοτιοανατολική Μεσόγειο με δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού mega yacht και ταυτόχρονα σε πόλο έλξης τακτικών επισκεπτών υψηλών απαιτήσεων στην Ελλάδα. Το βραβείο παρέλαβε ο κος Σταύρος Κατσικάδης, CEO LAMDA Flisvos Marina SA.

  Tο Special Award "Seven Star Boutique Life Style Hotel", έλαβαν τα "Kenshō Boutique Hotels & Villas", τα οποία προσφέρουν μια μοναδική προσωποποιημένη εμπειρία διαμονής, χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο νησί της Μυκόνου. Εμπνευσμένα από τα συναισθήματα που δημιουργεί το φως του ουρανού και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, τα ξενοδοχεία Kenshō, συνδυάζουν τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με παροχές που μετατρέπουν τις διακοπές σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας. Τα βραβεία SSLHLA έρχονται να επιβεβαιώσουν και να ανταμείψουν την προσπάθεια και το αποτέλεσμα αυτής, αποδίδοντας μεγάλη τιμή στους υποψηφίους, ειδικά όταν αυτοί κερδίσουν και βραβείο  σε διεθνές και σε εθνικό επίπεδο. Το βραβείο παρέλαβε η κα Αγγέλα Μπιτσάνη, Marketing & Communications Manager.

  Η Délifrance Hellas, Νο.1 προμηθευτής των Seven Stars, Luxury and Boutique Resorts & Hotels στην Ελλάδα, βραβεύτηκε με το βραβείο "Seven Stars Boulangerie", στο πλαίσιο του θεσμού "Seven Stars Luxury, Hospitality and Lifestyle Awards". Το βραβείο αυτό τιμά την εταιρία, καθώς ενισχύει την αναγνώρισή της ως κορυφαία στην κατηγορία των αρτοσκευασμάτων πολυτελείας.

  Το βραβείο παρέλαβε ο κος Φώτης Βουγογιαννόπουλος, Regional Hotellerie Manager Delifrance.

  Φώτης Βουγιογιαννόπουλος

  Χορηγοί της  λαμπερής βραδιάς ήταν οι Business Partners του Ecali Club: EKO, Porsche, KESSARIS, NJV ATHENS PLAZA HOTEL, Mythos, Green Cola.

  Οι μετακινήσεις των υψηλών καλεσμένων έγιναν με τα top μοντέλα της Porsche,  Macan, Cayenne και Panamera  και το Brand Kessaris συνόδευσε με τα υπέροχα κοσμήματα του, τις υψηλές δημιουργίες διάσημων Οίκων, που φορούσαν οι λαμπερές καλεσμένες. Το ξενοδοχείο NJV ATHENS PLAZA HOTEL, φιλοξένησε τους Διεθνείς καλεσμένους.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ